JÍLOVÉ – NESPEKY 0:4

V prvním poločase se hrál nezáživný fotbal mezi šestnáctkami bez větších příležitostí. Za zmínku stojí jen hostující centr Abdallaha, na který jen těsně nedosáhl Vojkůvka a střela Urbana z trestného kopu těsně minula jílovskou tyč, na druhé straně se po trestném kopu dostával do zakončení Studecký, ale netrefil míč.

Do druhého poločasu nastoupili domácí živěji, udržovali si mírnou převahu, ale v největší příležitosti uskočil Škvorovi míč na kluzkém terénu, když se probíjel do zakončení. Poté přišly chvíle hostů, které rozhodly zápas z rychlých protiútoků. V 64. minutě prostřelil Vojkůvka brankáře po přihrávce Abdallaha, následně proměnil sólo přes polovinu hřiště Abdallah, aby vzápětí sice střelu Vojkůvky po chybě obrany vyrazil gólman, ale nešťastně do vracejícího obránce Kose, od něhož se odrazil míč do sítě – 0:3. Definitivní K.O. domácím zasadil nestárnoucí Myslivec, když se po krásné přihrávce Maršouna trefil do šibenice jílovské branky.

„V prvním poločase byli domácí trošku v poli lepší, ale hrálo se bez šancí. O přestávce jsme si něco ke hře řekli a zaslouženě ve druhém poločase vyhráli, protože jsme vstřelili čtyři vypracované góly. Kluci bojovali a hráli, tak jak jsme si představovali," byl spokojený po zápase trenér Nespek Václav Knížek starší. 

Branky: 64. Vojkůvka, 71. Abdallah, 73. vlastní Kos, 82. Myslivec. Rozhodčí: Hron. ŽK: 1:2. Diváci: 60. Poločas: 0:0. Nespeky: Šilhavý – Štáf, Šorfa (84. Hanzal), Burian, Myslivec – L. Maršoun (88. Kopecký), Urban – Kupša, Abdallah, Jasz – Vojkůvka.

JAROSLAV ROSENVALD