STARŠÍ DOROST

BEROUN – VLAŠIM    2:5
Vlašim přijela do Berouna s poslepovanou  sestavou, jelikož tým zasáhla velká marodka.  Přesto vstoupili hosté do utkání s velkou chutí a od začátku si vytvořili mírnou převahu. Vrhli se do útoku a vytvořili si dvoubrankové vedení. Domácí se zlepšili, snížili na 1:2, mohli i vyrovnat, ale přísně nařízenou penaltu Kotouček chytil a další brankové příležitosti vlašimská obrana společně s brankářem vyřešila bez újmy na výsledku.
Do druhého poločasu vstoupili vlašimští dorostenci s jasným úkolem zvýšit vedení. Opět měli mírnou převahu a vytvořili si několik šancí. A jelikož některé proměnili, s přehledem si pohlídali vedení. Velkou zásluhu na výhře měl Rybařík, autor hattricku a výborně chytající Kotouček.
Kuriozitou bylo, že již  v polovině prvního poločasu musel nastoupit do hry náhradní brankář Švingr a podařilo se mu vsítit jednu z pěti branek Vlašimi.

Branky Vlašimi: Rybařík 3, Javorský, Švingr. Poločas: 1:2. Vlašim: Kotouček – R. Filip,  Cacák, Kabát,  Zajíc – Žirovnický,  Janovský,  M. Filip, Bělohlávek – Rybařík, Javorský. Střídal: Švingr.

SP. PŘÍBRAM –  BENEŠOV B   5:1
Než se Benešovští rozkoukali a srovnali na hřišti, tak je domácí zchladili třemi góly během sedmi minut a následně do poločasu přidali další dva góly. Hosté se paradoxně nesložili, vypracovali si již v prvním poločase a následně ve druhém několik vyložených šancí (hlavně Vycpálek), ale trefovali tyče, břevna a zahazovali sóla. A tak jen Houzar upravil na konečných 5:1.

Branka Benešova: Houzar. Poločas: 5:0. Benešov B: Zvára – Korynta, Verner, Jírů, Kubálek – Vosáhlo (46. Zach), Vyhlídal, Stanka, Šahin, Houzar – Vycpálek (46. Kubů).

MLADŠÍ DOROST

BEROUN – VLAŠIM    4:2
Vlašim začala utkání špatně, dostala se pod stálý tlak, z čehož vyplynula inkasovaná branka. Po čtvrthodině se hosté oklepali, byli lepším týmem, jenže Rut ani Breburda sóla neproměnili. To nemohl vidět Křemen, natáhl z 20 metrů a poslal míč do sítě – 1:1.
Po přestávce začali opět lépe domácí, když Gabriel neudržel střelu z 20 metrů a z dorážky se Beroun dostal opět do vedení. Následně hosté (Rut, Breburda a Cettl) zazdili tři tutovky a na druhé straně další dvě střely z dálky znamenaly vedení Berouna 4:1. Poté ukázal obránce Bílý útočníkům, jak se proměňují šance, ale to bylo od hostů vše. V závěru ještě Vlasák z trestného kopu zatřásl břevnem.

Jiří Hák, trenér Graffin Vlašim: „Z různých důvodů nám chybělo pět hráčů z šestnáctičlenného kádru a už čekám na konec sezony. Domácí nám uštědřili lekci z produktivity. Někdy mám pocit, jakoby soupeř poslouchal co říkám hráčům o poločase v kabině. Chtěl jsem, abychom vzhledem ke kluzkému terénu stříleli z dálky. V poločase jsme dostali tři branky po střelách z dálky. My jsme dali jednu z bezprostřední blízkosti po sóle Bílého."

Branky Vlašimi: Křemen, Bílý. Poločas: 1:1. Vlašim: Gabriel –  Šanda, Švec, Cacák, Bílý – Syrovátka, Cettl, Vlasák, Křemen – Rut, Breburda.

SP. PŘÍBRAM – BENEŠOV B     7:1
Zápas měli od začátku jasně v režii domácí, unaveným hostům již logicky ubývaly síly a inkasovali debakl.

Branka Benešova: Vycpálek. Poločas: 5:0. Benešov B: Jírů – Korynta, Verner, Stanka, Kubálek – Vosáhlo, Vyhlídal, Zvára, Houzar (46. Vycpálek), Zach – Kubů.

Jan Kudrjavcev, asistent trenéra SK Benešov B zhodnotil oba zápasy: „Věkově naši hráči pomáhají U19, nyní jsme museli dokonce devatenáctce pomoci i s brankářem. Na dvojzápas dorostu jsme jeli tedy ve 13 lidech a bez gólmana, a to je opravdu, ale opravdu málo. Přesto klukům, co nastoupili, nemám co vyčíst. Část zápasu soupeře fotbalově přehráváme, ale poté si necháme dát během sedmi minut tři branky a je po zápase. Máme plno zraněných (Boťa, Cvrček, Vacek, Strnad, Straka). Už se těšíme na konec letošní soutěže a reorganizaci mužstev dorostu pro příští sezónu v Benešově. V sobotu  hrajeme poslední zápas sezony s Brandýsem a jelikož „devatenáctka" má již po sezóně, budeme až na zraněné konečně kompletní."