TUCHLOVICE – NESPEKY 3:1

Do utkání vstoupili lépe domácí, byli silnější na míči, hrozili z rychlých protiútoků a ve 4. minutě je dostal Kedroň do vedení po pěkné kombinaci a centru. Následný závar a střelu Hajníka ještě hosté uhasili, ale v 19. minutě již podruhé inkasovali z hlavy Hadriky. Poté se hra vyrovnala a hosté mohli snížit, ale hlavička Urbana ani střela Boeva gólem neskončily.

Ve druhém poločase měli více ze hry Nespečtí a v 53. minutě snížili hlavou Obermaiera po standardní situaci. Poté domácí na chvíli hosty zatlačili, ale v největší šanci Hadrika nepropálil po závaru hradbu těl. Nespeky krátký nápor přestály, měly několik standardních situací, které však většinou končily v rukavicích brankáře. A tak přišla 75. minuta, Fitko nevěděl co s míčem, napálil ho z dálky na bránu a po chybě Magnuse skončil míč v síti – 3:1. V nervózním závěru si již domácí výhru uhájili.

„Tuchlovice mě moc nepřesvědčily, čekal jsem fotbalovější mužstvo. Hrály tvrdý, nakopávaný fotbal na důrazné a bojovné útočníky, kteří nevynechali žádný souboj. Přesto vyhrály zaslouženě, protože z minima vytěžily maximum, když jsme jim to našimi individuálními chybami umožnili. Měli jsme několik standardek, ale většinu míčů nám sebral vysoký brankář. Ve druhé půli jsme sice domácí přehrávali, snížili, ale po třetím gólu z dálky bylo rozhodnuto," řekl po zápase kouč Nespek Václav Knížek starší.

Branky: 4. Kedroň, 19. Hadrika, 75. Fitko – 53. Obermaier. Rozhodčí: Kubečka. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Poločas: 2:0.

Nespeky: Magnus – Myslivec (87. Sochor), Obermaier, Urban (72. D. Jendele), Pavlík – Krejza, K. Kulhavý (55. Jasz), Röhrich, Boev – Popelka, Kupša.

JAROSLAV ROSENVALD

Více fotogalerie ZDE