Nespeky – Slaný 2:1 (2:0)

Začátek nepřinesl parádní podívanou. Až ve 25. minutě přišla šance a hned gólová, když po uvolnění  Konopiského lehkou tečí otevřel skóre Večera. Ve 37. minutě mohl zvýšit Večera, jenž vystihl chybnou rozehrávku hostujícího Marouška, ale po sóle ztroskotal na Sedlákovi. To ho ale nemuselo mrzet, když si vzápětí po rychlém protiútoku a Klauzově kolmici Kubec obhodil hostujícího brankáře a zakončil do prázdné branky.

Ihned po změně stran Iheanacho z vlastní poloviny ufrnkl podél lajny přes dva hráče, ale po jeho zpětné přihrávce vychytal Kubece gólman. Následně vystřihl pěkné nůžky z velkého vápna Večera, ale míč letěl do náruče brankáře. V 63. minutě vyslal Večera centr na zadní tyč, tam zakončoval Klauz, ale střela mu nesedla, z čehož byla krásná nahrávka na Kubce, který ale z malého vápna přestřelil bránu. I pěkná kombinace Iheanacha s Večerou neskončila gólem, když prvně jmenovaný pálil z malého vápna vysoko nad.  V 72. minutě přišla šance na druhé straně, ale brankář Drážek první střelu vyrazil a i trmu vrmu domácí ustáli. Za chvíli ale předvedl Urban hrubici, jenž po rozehrání od brankáře vracel míč zpátky, ale přihrál na kopačku hostujícího Žahoura - 2:1. V závěru ale domácí drama nepřipustili a zakončili tak sezonu výhrou.                                           

Branky: 25. Večera, 39. Kubec – 74. Žahour. Rozhodčí: Šmejkal. ŽK: Kubec – Holly.

Nespeky: Drážek – Konopiský, Burian, Krejza, Urban – Braný – Večera, Iheanacho (89. Jaroslav Myslivec), Kukač, Klauz – Kubec.

Luděk Rublič