VOTICE B – NEVEKLOV 2:4

V bojovném utkání vyhrál dle očekávání Neveklov, který ale zejména v prvním poločase podal velmi slabý výkon a domácí zaslouženě vedli.
Druhé dějství bylo ze strany účastníka I. B třídy podstatně lepší a nakonec dokázal třemi brankami skóre otočit.

„Domácí hráli velmi tvrdě a důrazně, s čímž jsme se v prvním poločase nedokázali vyrovnat. Chyběl nám pohyb a Votice nás v podstatě celý poločas přehrávaly. O přestávce jsme si to vyříkali, naše hra se ve druhé půli podstatně zlepšila a skóre jsme otočili. Hodně nám pomohl příchod Hamety, který naši hru rozhýbal. Dokázal, že ještě nepatří do starého železa a můžu se na něj spolehnout," dodal k utkání trenér Neveklova Marian Král a byl také naštvaný: „Jelikož hrajeme ve středu pohárové utkání s Nespeky, tak jsem chtěl nechat většinu hráčů hrát jen poločas, jenže bohužel z různých důvodů chybělo mnoho hráčů (M. Balík, P. Balík, Zimmel, Vitouš, Šiška, Novotný)."

Branky Neveklova: Peter, Vobořil, Křemen, Fišer. Poločas: 2:1.

Neveklov: Franěk – Novák (46. Jun), Chomát, Stibůrek, Znamenáček (65. Novák) – Vrkoslav (46. Vobořil), Peter (30. Loucký, 46. Peter), Křemen (60. Fišer), Fišer (46. Hameta) – Hlaváč (65. Loucký), Čichovský (60. Vrkoslav).