SEMIFINÁLE

NESPEKY - KOSOŘ     4:1  (2:1)

Hosté se sice dostali do vedení Koryntou, ale domácí rychle Šírlem z trestného kopu srovnali stav. Následně postupem času získali převahu a do konce poločasu otočili stav Myslivcem. Ve druhém poločase Nespeky kontrolovaly hru a dvěma góly Klauze zvýraznili jasný postup do finále.

Branky: 57. a 68. Klauz, 8. Šírl, 27. Myslivec - 6.Korynta.

ČAFC PRAHA - TEPLÝŠOVICE       3:2  (0:1)

Teplýšovice od začátku působily lepším dojmem, šly zaslouženě do vedení Vyhlídalem. Ve druhém poločase hosté vyrovnali hru a v poslední minutě je Charvát svojí druhou brankou poslal do finále turnaje.

Branky: 61. a 70. Charvát, 38. Fitzl - 8. Vyhlídal, 46. Matoušek.

O 3. MÍSTO

TEPLÝŠOVICE  -  KOSOŘ   4:1  (2:0)

Zápas se stal jasnou záležitostí Teplýšovic, které tak zaslouženě uhrály třetí místo v turnaji.

Branky: 9. Boťa, 21. Král, 51. Matoušek, 59. Bajkaj - 65. Janoušek.

FINÁLE

NESPEKY – ČAFC PRAHA        1:2  (1:2)

Domácí oproti prvnímu utkání nastoupili bez zkušených playerů Šírla a Kukače, což se na jejich hře odrazilo hned na začátku, kdy již v 8. minutě prohrávali 0:2. Poté se Nespeky vzpamatovaly a po půlhodině je dostal do hry dorostenec Vošický. Ve druhém poločase měli domácí více ze hry, ale Čafka nakonec vedení udržela a získala zlatý pohár.  

Branky: 30. Vošický - 2. Jan Lukáš, 8. Jiří Lukáš

„Turnaj splnil, to co jsme od něj očekávali. Vyzkoušeli jsme hráče na různých postech a zjišťovali, kde, kdo může hrát. Oba naše zápasy ale ovlivnili Šírl a Kukač. V prvním zápase hráli a jasně jsme vyhráli. Ve druhém nebyli, což se velmi projevilo na naší hře a hráči, kteří nastoupili na jejich postech, mě nepotěšili. Navíc jsme dostali ve finále dva laciné góly po hrubých chybách,“ podotkl po turnaji prezident nespeckého klubu Petr Králíček, který povede tým do mistrovských bojů společně s trenérem Jaroslavem Tesařem.

V sobotu 12. srpna od 17 hodin rozjede nováček z Nespek Krajský přebor doma s Libiší, která sestoupila z divize. „Doufám, že všichni hráči přežili turnaj ve zdraví a v úterý a ve čtvrtek se na zápas dobře připraví. O sestavě nejsme ještě s Jardou Tesařem rozhodnuti. Sedneme si v týdnu a uvidíme, také jestli se nám podaří dotáhnout ještě jednoho hráče, hlavně útočníka. Doufám, že postavíme konkurence schopnou sestavu,“ věří šéf nespeckého klubu, jenž na turnaji nově zkoušel Miloslava Klauze z Čerčan, který byl na jaře v Poříčí nad Sázavou.

Před 70 diváky řídili utkání rozhodčí Hlavnička, Kvasnička a Velebil

Nespeky: Šilhavý, Drážek - Konopiský, Krejza, Burian, Klauz, Kukač, Šírl, Vojkůvka, D. Pešta, Jasz, Myslivec, Maršoun, Vošický, A. Jíša, Tyrner, Petr Kadeřábek.

Teplýšovice: Franěk - Stareček, Urban, Hergesell, Šedivý, Bajkaj, Slepička, Král, Hruška, Klabík, Pejša, Boťa, Matoušek, Vyhlídal.

PAVEL DRNEC