NESPEKY – MNÍŠEK POD BRDY 1:0

V prvním poločase se diváci nudili, protože se hrálo jen od šestnáctky k šestnáctce bez větších šancí, což ovlivňoval také velký vítr.

Ve druhé půli oživil domácí hru střídající L. Maršoun, jehož parádní střelu do šibenice vytáhl brankář na roh. Na druhé straně Prachař vyzkoušel pozornost Šilhavého. Následně chytil dobrou šanci Maršouna brankář Mníšku, Šorfa v ložence špatně zpracoval míč a po zmatcích v obraně Mníšku netrefil Urban branku. Když už to vypadalo, že Nespeky půjdou na penaltový rozstřel, tak v 85. minutě zahráli hosté v šestnáctce rukou, kapitán Burian penaltu bezpečně proměnil a získal pro Nespeky důležité tři body.

Za zmínku také stojí nesportovní chování hostujících fanoušků a hulvátské chování vedoucího mužstva.

„V bojovném utkání byli v prvním poločase hosté lepší, ale nevypracovali si šance. Hosté hráli na hranici tvrdosti, s čímž jsme se museli vypořádat. Do druhého poločasu přišli dva noví hráči a naše hra se zlepšila. Soupeře jsme do vyložené šance nepustili, my jsme měli tři a v závěru, kdy se hrálo nahoru dolů, tak se nám podařilo dát gól z penalty. Konečně jsme hráli v optimální sestavě, i když na Kukačovi a Urbanovi byla delší herní pauza znát, Kluky ale musím za bojovnost pochválit, když výhra byla vydřená," oddechl si po zápase kouč Nespek Václav Knížek starší.

Branky: 85. Burian (z PK). Rozhodčí: Baroch. ŽK: 2:3. Diváci: 80. Poločas: 0:0.

Nespeky: Šilhavý – Štáf, Krejza, Burian, Myslivec – Jasz, Kukač (74. Hanzal), Urban, L. Rublič (45. L. Maršoun) – Šorfa, Kupša (39. Vojkůvka).

PAVEL DRNEC