NESPEKY –  SÁZAVA   2:0

Nespeky opět v silně kombinované sestavě se před utkáním rozloučily s odcházejícím trenérem Petrem Novotným. Zápas začali domácí opatrně, hosté získali územní převahu a přišly i šance Švece, které výborný Králíček zlikvidoval. První vážnější šance domácích se narodila ve 25. minutě, kdy Burian postupoval z poloviny hřiště sám na gólmana, ale netrefil branku.  Následně zlikvidoval Králíček dvě velké příležitosti Švece a Krále.

Ve druhém poločase domácí zodpovědně bránili a po krásné přihrávce Kalendy v 70. minutě skóroval Myslivec. Hosté vsadili vše na útočnou kartu, ale zahodili několik příležitostí. Na druhé straně mohl do otevřené obrany Sázavy zvýšit skóre Kamil Kulhavý, ale přestřelil prázdnou branku. To se povedlo v 78. minutě Kalendovi který po sóle upravil na 2:0.  Nespeky se tak rozloučily doma s trenérem Novotným a čerstvým otcem Michalem Párysem výhrou. 

Petr Novotný, Nespeky: „Do utkání šla Sázava jako favorit. Měl jsem problém se složením mužstva, ale tuto situaci jsem musel řešit celé jaro. Z předešlého zápasu mi chybělo pět hráčů. Během zápasu mi přijel Kamil Kulhavý a čerstvý otec Michal Párys. Kluky jsem před zápasem motivoval pouze mým loučením a v podstatě čekal, jak to vše dopadne. Utkání dopadlo nad očekávání a já všem děkuji za velice kvalitní výkon. Je těžké někoho vyzdvihnout, ale v prvním poločase jasně dominoval v brance Petr Králíček, který svým výkonem nastartoval ostatní k nadstandardním výkonům. Pro mě to bylo velice hezké loučení, jak na hřišti, tak po utkání v klubovně, za což všem v Nespekách děkuji. Čeká nás ovšem ještě poslední utkání v pátek v Poříčí a doufám, že to bude vyvrcholení tohoto soutěžního ročníku. Motivaci určitě máme, protože chceme zůstat v tabulce na druhém místě."

Branky: 70. Myslivec, 78. Kalenda. Rozhodčí: Němeček. ŽK: 2:0. Diváci: 40. Poločas: 0:0.

Nespeky: Králíček – Nachtman, Rublič (65. Tyrner), Pavlík, Burian, Kadeřábek (82. Párys), Sysel (46. Kalenda), Cháb, Myslivec, Maršoun. 

PAVEL DRNEC