KUNICE – NESPEKY 5:0

Kdo neviděl zápas, neuvěří. Hrálo se vyrovnané utkání, ve kterém měli domácí mírnou převahu na začátku druhého poločasu a hosté byli zase lepší ke konci zápasu lepší. Jenže Kunice využily pětkrát individuálních chyb nespeckých hráčů, a proto vysoko zvítězily.

Vedoucí gól vstřelily Kunice již ve 3. minutě utkání, když rychlý protiútok a centr zakončil Zderadička k tyči. Následně běžel domácí Lehovec sám na Šilhavého, ale netrefil branku. Závěr poločasu ale hostům hrubě nevyšel, když mezi 38. a 44. minutou třikrát inkasovali. Nejprve Zderadička využil hrubky stopera Buriana s brankářem Šilhavým, poté skončila v síti hlavička Skály po trestném kopu a na 4:0 upravil křížnou střelou Prokš.

Po přestávce byli lepší domácí, nejprve nevyužili přečíslení čtyři na dva a Prokš pálil z hranice šestnáctky nad branku. Poté si vzali slovo hosté, ale brankář Chadima nedovolil skórovat Šorfovi, Krejzovi a Maršounovi. Následně zahrozil na druhé straně Zoubek a Šilhavý vyrazil střelu na roh. Konečný účet zápasu uzavřel v závěru zápasu Chlubna po propadnutí míče za hostující obranu.

Branky: 3. a 38. Zderadička, 43. Skála, 44. Prokš, 89. Chlubna. Rozhodčí: Němeček. ŽK: 1:1. Diváci: 80. Poločas: 4:0.

Nespeky: Šilhavý – Štáf, Krejza, Burian, Myslivec – Hanzal (67. Kopecký), L. Rublič, L. Maršoun, Jasz – Šorfa (75. Jíša), Kupša (67. Vojkůvka).

JAROSLAV ROSENVALD