Až na poslední porážku se Sokolovem je asi spokojenost u vás na místě nebo je tam ještě nějaké ale…

Samozřejmě mě moc mrzí porážka v posledním kole se Sokolovem, jelikož trochu vrhá stín na výkony v předchozích utkáních. Nicméně, ten kdo se byl na zápase podívat, nejspíš viděl, že jsme nehráli pouze proti jedenácti hráčům soupeře. I z toho důvodu beru poslední zápas s nadhledem. Mé šestitýdenní působení beru jako úspěšné hlavně z pohledu hry. Náš herní projev byl velice kvalitní v obranné a hlavně v útočné fázi. Ve většině zápasů jsme dominovali v držení míče a stříleli hodně branek. Všichni hráči ukázali svůj vysoký potenciál.

Martin Hašek vám tedy mužstvo dobře připravil…

Martinovi musím především poděkovat, protože i díky němu jsem ve Vlašimi strávil šest týdnů fotbalové "pohádky" (usmívá se). Tým byl skvěle sestavený, výborně mentálně, takticky a kondičně připravený. O to je to potom celé daleko jednodušší. Jak hráči, tak realizační tým mě brzy přijal za svého a výsledek toho všeho byl potom vidět na hřišti.

Skončili jste na čtvrtém místě a uhráli 54 bodů, takže jste součástí nejlepšího výsledku v novodobé historii vlašimského fotbalu. To se jistě dobře poslouchá a i funkcionáři jistě září. Chtěl byste zůstat ve Vlašimi i do nové sezony?

Jsem moc rád, že se nám společně podařilo udělat takový úspěch. 54 bodů je opravdu dost(usmívá se). Myslím si, že i vedení vlašimského fotbalu má z výsledku obrovskou radost. Co bude se mnou zatím nevím. Pokud nepřijde jiná nabídka, která by pro mě byla zajímavá, určitě bych rád zůstal ve Vlašimi.

Pokud zůstanete, už máte naplánovanou letní přípravu a vyhlídnuté posily i do realizačního týmu, nebo čekáte až, jak se o trenérovi rozhodne Sparta Praha s Vlašimí?

Už delší dobu víme, že někteří hráči nás pravděpodobně opustí. A tak pracujeme společně s vedením na tom, abychom vytipovali hráče, kteří pro nás mohou být na příští sezónu zajímaví.

Někteří hráči, a nebude jich málo, odejdou z Vlašimi v létě do ligových příprav. Skončili jste čtvrtí a předváděli dobré výkony, takže se tomu asi nelze divit…

Někteří skutečně ukázali velký potenciál a určitě si zaslouží šanci v první lize. Může to být až deset hráčů, převážně hráčů základní sestavy. Je to velké číslo, ale popravdě se nedivím.

Sezona skončila, za chvíli začíná nová. Odpočíváte na dovolené nebo jste se musel opět začlenit do Sparty Praha, ve které jste zaměstnaný?

Odjel jsem na dovolenou, ale současně řeším složení týmu na příští sezónu. (usmívá se)