SEDLEC-PRČICE – PRŮHONICE 1:1 PK 5:4

Na domácích bylo od úvodu vidět, že chtějí odčinit nepovedený zápas v Maršovicích. Díky zápalu a chuti bojovat byli lepším týmem. Dobrý terén navíc umožňoval hrát kombinační fotbal a tak se diváci rozhodně nenudili. V 11. minutě se hnal Davídek sám na branku hostí, obhodil si brankáře, který ho srazil. K překvapení všech však dostal gólman jen žlutou kartu. Domácí i nadále útočili, ale překonat brankáře hostů se jim nepodařilo. Průhoničtí spoléhali na rychlé protiútoky a čekali na sedleckoprčickou chybu. Ta přišla ve 25. minutě, kdy se Brázda střelou k tyči otevřel skóre. Ve zbytku poločasu hráli opět více domácí, ale Průhonice dobře bránily.

Ve druhém poločase se Sedleckoprčičtí snažili vyrovnat, ale Průhoničtí byli nadále pozorní. Vyrovnání tak přišlo trochu náhodou, kdy nepovedený centr L. Pištěka téměř z poloviny hřiště propadl gólmanovi mezi rukavicemi. Hostům následně nebyl uznán gól pro ofsajd, tak museli o vítězi rozhodnout penalty. V těch měli více štěstí domácí, když Průhonice dvakrát orazítkovaly brankovou konstrukci.

Branky: 58. L. Pištěk – 25. Brázda. Rozhodčí: Švagr. ŽK: 3:4. Diváci: 70. Poločas: 0:1.

Sedlec-Prčice: Bosák – L. Pištěk, Raček, Tvrdý – Prchlík, T. Pištěk, Sedláček, P. Bouška (56. Kabíček) – Davídek, Nousek, Mára.

PAVEL KOBLIHA