Semifinále

SEDLEC-PRČICE – SEDLČANY 2:5

Do úvodního zápasu turnaje vlétli lépe Sedlčanští a získali dvoubrankové vedení. Domácí ale těsně před koncem poločasu snížili na 1:2. Ve druhém poločase již Sedlčany, pro které byl turnaj generálkou na mistrovská utkání v krajském přeboru, ukázaly domácím, hrajícím o dvě třídy níž, svoje kvality a dalšími třemi góly rozhodly o svém postupu do finále.

Branky: Davídek, Kotva – Řezáč 2, Ségl, Pošok, Dvořák. Poločas: 1:2.

JM CHODOV – BŘEZINĚVES 4:3

V druhém semifinále se sešly pražské celky. Chodov hned v úvodu otevřel skóre, ale Březiněves do poločasu otočila výsledek. Po přestávce ale Chodovští přeřadili na vyšší rychlostní stupeň, vsítili unavenějšímu soupeři tři góly a postoupili do finále.

Branky: Látal 2, Chyle, Bartůněk – Macháček, Nepraš. Poločas: 1:2.

O třetí místo

SEDLEC-PRČICE – BŘEZINĚVES 4:2

Za velmi slunečného počasí ukázali domácí, že mají více sil po prohraných semifinále, než Březiněves a v zápase plném osobních soubojů ukořistili zaslouženě bronz.

Branky: Davídek 2, Raček, T. Pištěk, – Stupka, Durnak. Poločas: 3:1.

Finále

SEDLČANY – JM CHODOV 1:1 PK 2:1

Finálový zápas začali lépe Sedlčanští a v páté minutě se dostali do vedení. Hosté hrající pražskou I. A třídu se však postupem času favorizovanějšímu soupeři vyrovnávali a těsně před koncem zaslouženě vyrovnali. O vítězi celého turnaje tak museli rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byli šťastnější hráči Sedlčan.

Poločas: 1:0.

Nejlepším brankářem turnaje se stal Kysela z Chodova a hráčem celého dne byl vyhlášen sedlčanský Čejda.

Turnaj odřídila trojice rozhodčích – J. Novotný, P. Dvořák a L. Pinc.

Sedlec-Prčice: Ryšavý – Prchlík, Hedvik, Polidar, T. Pištěk, Jelen, Raček, Kabíček, Davídek, Mára, Nousek, Kotva, J. Bouška, P. Bouška, Kobliha. Trenér: P. Hejhal.

KAREL PIŠTĚK