DOROST U17

BENEŠOV – MOTORLET PRAHA 2:2 PK 4:2

Zápas začal pro domácí parádně. V 5. minutě Hampl po pasu Hájka sice obešel brankáře, ale akci nezakončil. Míč se ale dostal k Baarievovi, na jehož centr si naskočil Popelka a hlavou otevřel skóre. Následně se Benešovští zatáhli, čekali na brejkové příležitosti a dvakrát mohli skórovat, ale Popelka ani Horák z malého vápna míč do sítě nedostali. Hosté sice měli balón více ve svém držení, ale šanci si vypracovali až v závěru poločasu, když Rada přestřelil po centru z malého vápna branku.
Po přestávce se hra více otevřela a hosté se tlačili za vyrovnáním. Budil střelu Sloupa ještě vyrazil, ale na ránu Dvořáka z 20 metrů do šibenice již nestačil. Domácí ale poslední zápas nechtěli prohrát a po zvýšeném úsilí našel Srb krásnou kolmicí rozběhnutého Hampla, jenž obešel i brankáře a opět strhnul vedení na stanu Benešova – 2:1. Poté byl vyloučen hostům po dvou ošklivých faulech během tří minut Sedláček a zdálo, že zbytek zápasu již domácí v poklidu dohrají. Jenže opak byl pravdou, Motorlet i v deseti vyrovnal Jírou a v závěru ještě trefil tyč.
A tak se šlo do penaltového rozstřelu, který ovládli Benešovští, když všichni čtyři hráči (Hergesell, Srb, Průcha a Hampl) proměnili, naopak hosté v první sérii trefili břevno a ve druhé míč lapil Budil.

Branky: 5. Popelka, 64. Hampl – 56. Dvořák, 76. Jíra. Rozhodčí: Dujsík. ŽK: 0:2. ČK: 73. Sedláček (M). Poločas: 1:0. Benešov: Budil – Kratochvíl (23. Hergesell), Hájek, Kořínek, Horák – Vilímek – Vondrák (32. Průcha), Srb, Hampl, Baariev (56. Zoubek) – Popelka.

DOROST U16

BENEŠOV – MOTORLET PRAHA 4:2

Zápas začal pro domácí špatně, když ve 2. minutě zakončil trestný kop Moravčíka na zadní tyči Jůza – 0:1. Následně se hra srovnala, ale nebezpečnější byli Benešovští. Zoubek po sóle a kolmici Krunerta nastřelil nohu brankáře, ale vzápětí Krunert ukličkoval čtyři hráče a poslal brankáře na druhou stranu než míč – 1:1. Následně Machač ze strany přestřelil branku, aby se ve 28. minutě dostali domácí do vedení Klápou, jenž po brejku dorazil střelu Šedivého vyraženou brankářem do sítě.
Chvíli po přestávce se zadařilo benešovskému Baštýřovi, jenž na zadní tyči zády dopravil balón do sítě po trestném kopu. Hosté nerezignovali a ranou Malého ze střední vzdálenosti snížili na 3:2. Jenže domácí si výhru nenechali vzít, když opět Baštýř po náběhu za obranu, po zemi podél brankáře uzavřel na 4:2.

Branky: 47. a 63. Baštýř, 16. Krunert, 28. Klápa – 2. Jůza, 55. Malý. Rozhodčí: Dujsík. Poločas: 2:1. Benešov: Urban – Machač (60. Fišer), Dumský, Rataj, Klápa – Šedivý (73. Hergesell) – Matoušek, Krunert, Zoubek, Baštýř – Štrajt (63. Mejdrech).