DOROST U17

METEOR PRAHA – BENEŠOV 2:0

Benešovské sedmnáctce se zápas nepovedl, když po bezbrankovém poločase dostala ve druhém dva góly, a tak odjela domů bez bodů.
V prvním poločase se hrálo většinou mezi šestnáctkami bez většího ohrožení branek. Největší přišlo hned v první minutě, kdy hostující Vondrák trefil z úhlu tyč.

Bylo jasné, že kdo dá první gól, vyhraje. To se povedlo domácímu Vetešníkovi v 51. minutě, když se po brejku trefil k tyči z 20 metrů. Následně mohl pražský celek zvýšit vedení po brejkových situací, ale první hlavičku chytil Plocek, druhá šla vedle a další střelu vyrazil brankář Benešova na břevno. Přesto se domácí dočkali, když do otevřené obrany hostů upravil Krob na konečných 2:0. Ani závěrečná snaha Benešova o zkorigování nepřinesla úspěch alespoň v podobě zkorigování.

Branky: 51. Vetešník, 69. Krob. Rozhodčí: Musil. Poločas: 0:0. Benešov: Plocek – Zahradníček, Vilímek, Kořínek, Horák (68. Fišer) – Hampl, Kuželka (76. Dumský) – Vondrák, Srb, Baariev (58. Pazdera) – Tůma (55. Zoubek).

DOROST U16

METEOR PRAHA – BENEŠOV 4:1

Neproměňování šancí hlavně v prvním poločase potopilo benešovskou jedenáctku, které nasázela domácí čtyři branky.
Ve slunečném počasí se hrálo na umělé trávě menších rozměrů. V úvodu se hrála vyrovnaná kopaná, ve které měli první příležitost domácí, ale střelu z úhlu po úniku gólman Urban vyrazil. Hosté kontrovali po rohovém kopu hlavičkou Rataje z malého vápna vedle. V 18. minutě přišel jediný gól poločasu. Po kolmici se řítil domácí útočník sám na branku, byl faulován a Bobek z penalty otevřel skóre – 1:0.
Hosté nerezignovali, naopak tlačili se dopředu a měli velké šance, ale Zoubek po kolmici Krunerta ztroskotal na vyběhnuvším gólmanovi, stejně dopadl po zpětné přihrávce Štrajt ze sedmi metrů a znovu Štrajt zakončil sólo opět do brankáře. Gól nepřišel, ale mohl na druhé straně, když sólo zakončil domácí hráč vedle.
Po přestávce se snažili hosté hnát za vyrovnáním, ale mnohdy je zklamala přihrávka, na což domácí čekali a ihned se vrhali do brejkových akcí. Jednu také ve 49. minutě po úniku Fialy zakončil do prázdné branky Žáček – 2:0.
Benešov se mohl dostat do zápasu, ale to by musel Zoubek sám před gólmanem zacílit do branky, ne vedle. Benešovské hráče srážela na zem nervozita, chybovali, a tak domácí zase trestali, když v 64. a 65. minutě zkompletoval Žáček hattrick. Vzápětí sice Krunert bodlem pod břevno konečně rozvlnil domácí síť, ale to bylo vše.

Branky: 49., 70. a 72. Žáček, 18. Bobek (z PK) – 73. Krunert. Rozhodčí: Musil. Poločas: 1:0. Benešov: Urban – Kabíček, Rataj, Machač, Fišer (63. Hergesell) – Dumský (49. Slepička), Krunert – Matoušek, Zoubek, Baštýř (58. Šedivý) – Štrajt (41. Klápa).