POPOVICE –  TRH. ŠTĚPÁNOV        1:0

Utkání hrané v mírném dešti od počátku svědčilo pouze domácím. Hýřili aktivitou, vytvářeli si jednu vyloženou šanci za druhou, ale skvěle chytající Vejvoda nepustil za svá záda jedinou střelu. Poradil si se sóly Koreckého i Kauckého a nepřelstil ho ani Matuška. Když už ho překonal Korecký, tak míč skončil na tyči. Hosté, hrající v deseti, byli v útoku naprosto neškodní. Klid do domácích řad dal až v 35. minutě trenér Petr Slepička po dobře zahrané standardní situací Matuškou.
Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a domácí pokračovali v zahazování šancí, ve kterých kraloval především Kaucký, ale Vejvodu se již nikomu z domácích překonat nepodařilo.

Branka: 35. P. Slepička. Rozhodčí: Rezek. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Poločas: 1:0. Popovice: P. Heřmánek  – P. Slepička, Hocek, Jiří Hovorka, Kašpar – Dvořák, Kaucký, Matuška, Korecký – Veselý, M. Heřmánek. Střídal: Žížala. Trhový Štěpánov: Vejvoda – Škvor, Vosecký, Setnička, Navrátil – Pánek, Kudyn, Sviták, Frühauf – Skalický.

OLBRAMOVICE – MIŘETICE      2:2

Zápas začali lépe domácí a již v 6. minutě šli do vedení, když Rosol vysunul Šípka, jehož centr usměrnil Vyskočil prsama do brány. O chvíli později Vyskočil hodil aut Šachovi do běhu, ten poslal před branku centr, do kterého se nádherně položil Macháček a hlavou zvýšil na 2:0. Po zbytek poločasu se hrál fotbal, který příliš neodpovídal postavení týmů v tabulce. Domácí byly aktivnější, měli větší nasazení a chuť po vítězství. Hosté hrozili především z brejků, když využívali rychlosti svých křídelních hráčů. Po těchto situacích také měli šance, ale J. Kamarýt z vápna těsně minul branku a Fialka po centru v dobré pozici netrefil míč ideálně. Na druhé straně Macháček nedokázal přetavit v gól samostatný únik po brejku a Šípek po Vyskočilově přihrávce špatně zpracoval míč na úrovni penalty.
Do druhého poločasu vstoupili mnohem lépe hosté a hned  snížili. Fialka nejprve střelou orazítkoval obě tyče Malíkovy branky, aby se Hájek z dorážky nemýlil. Hosté nadále tlačili a soupeře chvílemi uzamkli na vlastní polovině. Domácí příliš šancí neměli, ale v 58. minutě mohli získat zpět dvoubrankové vedení, když Macháčkovu střelu po přetaženém rohu Šípka zázračně vykopl jeden z obránců. Hosté svůj tlak nakonec využili. V 69. minutě zastavila domácí obrana míč velmi nešťastně, čehož využil J. Kamarýt a po úniku středem hřiště vyrovnal. Další šance hostů však zůstaly nevyužity, zejména díky skvělým zákrokům Malíka, a tak velmi zajímavý zápas skončil asi spravedlivou remízou.

Branky: 6. Vyskočil, 11. Macháček – 47. Hájek, 69. J. Kamarýt. Rozhodčí: Pessr. ŽK: 0:2. Diváci: 60. Poločas: 2:0. Olbramovice:  Malík – Rosol, Bartůšek, Brdek, Hrstka – Macháček (89. Ježek), Šach, Šípek, Karda, Štěpánek (75. Neuberg) – Vyskočil (83. Čekal). Miřetice: Švingr - Seidl, Kopecký, K. Čáp, Zajíc – Javorský, Filip, J. Kamarýt, Jantač – Fialka, Hájek.

JÍROVICE –  DIVIŠOV      2:1

V prvním poločase se hrál poměrně útočný fotbal, obrany se dostávaly často do úzkých, a tak bylo na obou stranách dost gólových příležitostí. Skóre otevřeli hosté Macháčkem, ale domácí do poločasu ještě stihli F. Stibůrkem vyrovnat.
Ve druhé půli stejný hráč otočil vedení na stranu Jírovic. Hosté se snažili na konci utkání alespoň srovnat, ale domácí bojovností a stoprocentním přístupem už výhru nepustili a zaslouženě získali všechny body.

Branky: F. Stibůrek 2 – Macháček. Rozhodčí: Hůlka. ŽK: 3:3. Diváci: 40. Poločas: 1:1. Jírovice: Ellschlöger – Beneš, Krákora, Kořínek, Pěkný, Borkovec, Sahula, D. Stibůrek, Klepl, F. Stibůrek, Pokorný. Střídali: Reinberger, Hořejší, Malknecht. Divišov: P. Bumbálek – Martin Hanuš, L. Zámostný, Vobořil, L. Svoboda, Vávra, Macháček, Vondrák, Marek Hanuš, Lehán, Campodonico. Střídali: Blažíček, J. Zámostný, Šesták.

TEPLÝŠOVICE B –  D. KRALOVICE   2:2

V prvním poločase měli domácí navrch, ale nastřelili jen tyč po rohovém kopu a Veselý neproměnil sólo. A tak udeřilo na druhé straně,  když se trefil Hanousek.
Chvíli po přestávce vsítil hostující Pitliak druhý gól, který však domácí nezlomil. Po hodině hry snížil Ottl a v závěrečném náporu si Kralovičtí po rohovém kopu Teplýšovic vstřelili vlastní gól.

Branky: 60. Ottl, 90. vlastní – 29. Hanousek, 56. Pitliak. Rozhodčí: Kočí. ŽK: 2:2. Diváci: 60. Poločas: 0:1. Teplýšovice B:  Tranta – P. Hruška, Pejša, Boťa, Starosta, L. Tůma, Vosička, Veselý, Ottl, M. Kaňka, L. Kaňka. Střídali: Breburda, O. Hruška, T. Klabík. Dolní Kralovice: Doležal – T. Jelínek, Pitelka, Prchal, Jan Marušák, Vošický, Vrkoslav, Hanousek, Pitliak, Dvořák, J. Boček. Střídali: Maršoun, Holba, Roháč.

MEZNO – CHOCERADY  0:0

Na začátku byla hra chaotická a plná nepřesností. Postupem času získali domácí mírnou převahu, ale nemohli se dostat přes choceradskou zeď. Jen Šimák měl dvě šance, ale přihrávku Říhy ani D. Homoly, který bavil diváky finesami, síť nerozvlnil (poprvé netrefil z úhlu prázdnou branku). Hostépodnikali brejky, ale většinou se chytili do ofsajdové pasti Mezna nebo mířili daleko vedle. Po jednom z odmávaných ofsajdů si pustil útočník Chocerad „pusu na špacír" a byl vyloučen.
Následně se domácí snažili vstřelit proti oslabenému soupeři kýžený gól, ale jejich snaha byla jalová. Hosté se upnuli jen na obranu, a tak jakoby se oba týmy inspirovaly pražským derby – hodně bojovnosti a málo fotbalovosti. V závěru zvýšili Mezenští tlak, ale jen Říha mohl dvakrát pohnout stavem, ale  jelikož se mu to nepovedlo, tak zápas skončil bez branek.

Rozhodčí: Malíř. ŽK: 1:1. ČK: 0:1. Diváci: 70. Mezno: L. Homola st. – Skopec, Macko, Prchlík, Novotný – Melcr, Říha, Kubec, L. Homola ml. – D. Homola, Šimák. Chocerady: Holub – Benák, Šmíd, Pospíšil, Mařinec, Bürgel, Mrázek, Pešta, Šmejkal, Kůdela, Maralík. Střídali: Javůrek, Pavlíček.

VRCH. JANOVICE – JANKOV   2:1

Domácí se v kvalitním zápase dostávali do více šancí, ale Rouš po nabídce Vrkoslava, zamířil vedle, Němec hlavičkoval nad a vedle, Šteigrovi radost zkazil obránce Jankova a Bursíkovu ránu lapil Nerad. Na druhé straně provětrávali obranu Janovic  Horčička s Balíkem a Říhovu navštívenku kryl Vávra.
Po přestávce pokračovali domácí v zahazování šancí (Vrkoslav, dvakrát Němec a Střihavka) a tak přišel trest, když Vrzal poslal míč k tyči z hranice šestnáctky – 0:1. Vzápětí Horčička trefil po sóle břevno a dorážejícího Říhu vychytal Vávra, následně Říhův lob vykopl obránce z branky.  A tak se kormidlo otočilo na stranu Janovic. Vyrovnání zařídil technickou střelou Kahoun a těsně před koncem proměnil Střihavka penaltu po faulu na Sochůrka.

Branky: 81. Kahoun, 89. Střihavka (z PK) –  64. Vrzal. Rozhodčí: Špička. ŽK: 2:6. Diváci: 100. Poločas: 0:0. Vrchotovy Janovice: Vávra – Kadlec (76. Čedík), Rouš, Kahoun, Prchlík (27. Bursík) – Střihavka, Šteiger, Linhart, Sochůrek – Němec, Vrkoslav. Jankov: Nerad – Hameršmíd, D. Čermák, Beran, Peroutka – Vrzal, Říha, Balík, Skála – Procházka, Horčička (79. Veselý).

NEVEKLOV – SO. PŘESTAVLKY      2:1

Neveklov začal náporem a vypracoval si několik velkých šancí, z nichž dvě proměnil. Nejprve Čichovský obstřelil po narážečce brankáře hostí a poté se po signálu z rohu  krásně trefil do šibenice Vitouš.
Po přestávce se obraz hry změnil a do té doby neškodní hosté převzali otěže zápasu do svých rukou. Zatlačili domácí, ale dokázali jen snížit, vyrovnat jim Neveklovští nedovolili.

Branky: Čichovský, Vitouš – Blokeš. Rozhodčí: Mikolášek. ŽK: 2:3. Diváci: 70. Poločas: 2:0. Neveklov: Kolev – Zimmel, Semerád, Znamenáček, Lán – Loucký, Hašek, Čichovský (76. Havránek), Hameta – Vitouš, Šiška. Přestavlky: Magnus – Pantoflíček, Tomíček, Berka, Pohunek – Dufek, Vondrák, P. Mrázek, Novák – Brambora, Blokeš. Střídal: Velebil.

1. Vrchotovy Janovice⋌ 6 5 0 1 15:7  15
2. Miřetice⋌ 6 4 1 1 19:5  13
3. Jírovice⋌ 6 4 1 1 14:5  13
4. Neveklov⋌ 6 4 1 1 13:10 13
5. Jankov⋌ 6 4 0 2 13:6  12
6. Sokol Přestavlky⋌ 6 3 0 3 12:10  9
7. Dolní Kralovice⋌ 6 2 3 1  7:7   9
8. Divišov⋌ 6 2 2 2 13:6   8
9. Mezno⋌ 6 2 2 2 10:9   8
10. Popovice⋌ 6 2 0 4  6:15  6
11. Chocerady⋌ 6 1 2 3  5:12  5
12. Olbramovice⋌ 6 0 2 4  7:17  2
13. Trhový Štěpánov⋌ 6 0 2 4  5:17  2
14. Teplýšovice B⋌ 6 0 2 4  7:20  2