ŘÍČANY – MIŘETICE 4:1

Domácí byli od začátku fotbalovější, ale první šanci měl z brejku hostující Babický, jehož vychytal brankář. Říčany mají ale ve svém středu kanonýra Suse, na kterého se můžou vždy spolehnout. Ten dostal z rohového kopu přihrávku za šestnáctku a ranou z 20 metrů otevřel v 10. minutě skóre. Následně se po brejku hostů dostal do zakončení Kamarýt, ale pálil těsně nad. Ve 36. minutě se již Miřetickým zadařilo, když po rohu ještě střelu Babického gólman vyrazil, ale na dorážku Turka již nestačil. Do konce poločasu ještě zahrozili domácí dvakrát Sus a Olah, ale stavem nepohnuli.

I po přestávce měli domácí tlak, ale většinou jen po šestnáctku Miřetic, které podnikaly brejky a mohly i skórovat, ale Přitasil stejně jako Kamarýt zakončovali vedle branky. A tak v 73. minutě vypálil Sus z 30 metrů a zase přesně – 2:1. Druhý gól dostal hosty do kolen a domácí Olah a Brožík upravili na konečných 4:1.

„Nehráli jsme špatně a do 70 minuty jsem věřil v remízu. Poté jsme ale dostali smolný gól a v závěru, když jsme hru otevřeli a dostali ještě dva," dodal po utkání asistent trenéra Miřetic Pavel Hájek, jenž pochválil hlavního rozhodčího: „Rozhodčí Čechmánek odpískal zápas perfektně."

Branky: 10. a 73. Sus, 80. Olah, 87. Brožík – 36. Turek. Rozhodčí: Čechmánek. ŽK: 0:1. Diváci: 80. Poločas: 1:1.

Miřetice: Novák – J. Hájek, P. Čáp, K. Čáp, Macko – J. Přitasil, J. Kamarýt (81. Štecher), Jantač, Turek – Jandák, Babický.