MIŘETICE – ZRUČ NAD SÁZAVOU 4:1 (3:1)

Domácí využili z úvodního náporu rozhodující náskok v podobě tří branek. Hostům se podařilo, jak je v Miřeticích pravidlem, skórovat do 20. minuty po rohovém kopu. Zbytek poločasu se dohrál bez výraznějších šancí.

 Ve druhém poločase se na náročném terénu hnali hosté za kontaktní brankou, a tím se domácím otevíraly možnosti k rychlým protiútokům. Několik nadějných přečíslení Miřetičtí nevyužili, a tak bylo utkání neustále otevřené. Až těsně v závěru dal domácím definitivu tří bodů kanonýr Jenšík.

„Konečně jsme byli z úvodního náporu produktivní a na začátku získali rozhodující náskok. Bohužel jsme zase propadli v bránění při rohovém kopu a nechali Zruč vrátit do hry. Naštěstí jsme druhý poločas nedopustili Zruči vsítit kontaktní branku a v závěru jsme snad až šesté přečíslení, proměnili v rozhodující branku,“ popsal dění na hřišti miřetický trenér Petr Naňák a dodal k podzimní části: „Když jsme měli po pěti kolech dva body, tak jsem sám přemýšlel, jestli pokračovat. Bojovný duch a srdce, které bylo v Miřeticích za mého působení před asi 15 lety, ale pořád funguje. Jsem rád, že můžu s hráči o generaci mladšími pracovat a užívat si s nimi zápal do fotbalu, který byl dříve samozřejmostí, ale dnes je spíše vzácnou výjimkou.“

Branky: 17. a 88. Jenšík, 12. J. Přitasil, 14. Jandák – 21. Jouza. Rozhodčí: M. Slepička.

Miřetice: Nerad – Zajíc, K. Čáp, P. Čáp, Jandák – V. Přitasil, K. Moudrý, Jantač (85. Vondráček), Turek (66. Zeman), J. Přitasil – Jenšík.