Liga U19

SK BENEŠOV – FK VIKTORIA ŽIŽKOV 2:2 (2:1) PK 3:0

Benešov začal aktivně a kombinační hrou překvapil hosty, což vedlo ke dvěma brankám Srba a Hampla z penalty. Žižkovští však v závěru poločasu snížili Livorou.

Do druhého poločasu vstoupili hosté lépe a ohrožovali častěji branku Benešova. Domácí si ale také vypracovali šance, ale ty zůstaly nevyužity a naopak po své standardní situaci z rychlého protiútoku inkasovali od Zemana.

V penaltovém rozstřelu se zaskvěl domácí brankář Matoušek, který tři penalty po sobě zneškodnil a následně penaltu proměnil.

„Zápas jsme dobře rozehráli, dostali se do dvoubrankového vedení, ale v závěru prvního poločasu jsme soupeře vrátili do hry hrubou chybou v obraně. Soupeř tak ožil a druhý poločas dobýval naši obranu. Přesto jsme měli příležitosti vedení navýšit. Vyrovnání přišlo po naší další hrubé chybě, kdy soupeř zakončil brejk do prázdné branky,“ podotkl k utkání trenér Benešova Petr Slepička a dodal: „Je to hrozná škoda. Chyby, které děláme, nás sráží na kolena. Někdy mám pocit, že si někteří hráči ani neuvědomují, jak je naše situace vážná.“

Branky: 31. Srb, 40. Hampl (z PK) – 45. Livora, 68. Zeman.

Benešov: Matoušek – Vondrák, Rataj, Dumský, Fišer – Popelka, Srb, Lupač, Hampl, Baštýř (75. Štrajt), Průcha.

V posledním utkání podzimu zajíždí Benešov v neděli 26. listopadu do Písku.

DIVIZE U 18

TŘEBEŠ – BENEŠOV B 0:6 (0:3)

V Hradci Králové se svěřenci Michala Fraňka s domácími nemazlili a zazpívali mu kanárem.

Branky: 29., 37. a 43. Štrajt, 71. a 80. Makovec, 88. Slepička.

Benešov B: Urban – Vilímek, Langer (71. Dvořák), Horák, Klápa, Baštýř (63. Hergesell), Mejdrech (51. Lupač), Makovec, Baariev, Slepička, Štrajt.

KAREL KRÁLÍČEK