Maršovice – Zruč nad Sázavou 4:3 (2:2)

Utkání začalo gólově, když se v 5. minutě prosadil za maršovickou obranou zručský Martinák, aby za tři minuty posadil Skála míč na hlavu D. Zavadila a bylo vyrovnáno. V 18. minutě se opřel do míče 25 m od domácí branky Hájek a s pomocí tyče strhl vedení opět na stranu Zruče. Brankové hody pokračovaly ve 27. minutě, ve které uvolnil Shapoval krásnou přihrávkou Lauricha a ten také s pomocí brankové konstrukce vyrovnal – 2:2. Ve 38. minutě nevyužil velkou šanci zručský útočník, když na něj z malého vápna zívala poloodkrytá domácí branka. V již nastaveném času první půle vychytal brankář soupeře Bartoše.

Rozháraný úvod druhého poločasu zakončila v 64. minutě velká šance D. Zavadila, který si však v sólu překopl míč, u kterého byl poté dříve zručský gólman. Hned za dvě minuty střílel z dvanácti metrů Laurich, ale jen slabě a doprostřed branky. Potřetí šli hosté do vedení v 71. minutě, když chyboval Bartoš sklepnutím míče přímo k nohám Zemana, který nabídnutou šancí nepohrdl – 2:3. Za pět minut bylo opět srovnáno, když se po přihrávce D. Zavadila prosadil na zadní tyči S. Šetina. Konečnou podobu výsledku dal v 81. minutě R. Hašek, který se prosadil v ostrém souboji se zručským brankářem. V hektickém závěru zápasu, když do maršovického pokutového území přiběhl při sérii rohových kopů i hostující gólman, a ve kterém vykopával míč na brankové čáře Šetina, domácí již jednobrankové vedení udrželi a dočkali se tak po 203 dnech opět tříbodového zisku.   

Branky: 8. D. Zavadil, 26. Laurich, 76. S. Šetina, 81. R. Hašek – 5. Martinák, 18. Hájek, 71. Zeman. Rozhodčí: Kubečka.

Maršovice: Pechač – Řezníček, Orsák, Dvořák, Břicháček – Matěj Hašek, D. Zavadil (76. Žížala), Shapoval, Bartoš (73. S. Šetina) – Laurich (84. D. Jendele), Skála (62. R. Hašek).

Jiří Mikolášek