SEDLEC-PRČICE – POŘÍČÍ N. S.      1:2

Na hosty čekalo hodně nepřátelské prostředí v Sedlci-Prčici, přesto se jim podařilo zvítězit. V úvodu bylo s větrem v zádech aktivnější Poříčí, ale rána Kupši šla vedle a Kyselkovu dělovku vyrazil Ryšavý. Poté převzali iniciativu domácí a měli obrovské šance, ale střela Růzhy skončila na břevně, při ráně T. Pištěka se vyznamenal brankář Kumšta a následná dorážka L. Pištěka skončila na tyči. Na druhé straně nejprve střelu Šimáčka po akci M. Říhy vyrazil Ryšavý, aby o chvíli později již nestačil na trestný kop M. Říhy a zakončení Pavlečka na zadní tyči. Aby toho nebylo pro domácí málo, z trestného kopu z hranice šestnáctky vsítil druhý gól Poříčí J. Pohorský. V závěru poločasu mohli domácí snížit, ale obránce Šrom to T. Pištěkovi zatrhnul.

Po přestávce vyvinuli Sedleckoprčičtí tlak, přitlačili hosty na jejich polovinu, vypracovali si řadu šancí, ale Polidar po rohu Máry hlavičkoval nad, Milan Nousek po přihrávce T. Pištěka také přestřelil. Až v 79. minutě se domácí dočkali, když se z otočky trefil Marcel Nousek. V závěru mohli domácí srovnat, ale Kumšta na brankové čáře vyrazil míč nad břevno a Pohorský vykopl balón z brankové čáry. A tak hosté ubojovali tři body.

Branky: 80. Marcel Nousek – 28. Pavlečko, 38. Pohorský. Rozhodčí: Salač. ŽK: 3:2. Diváci: 150. Poločas: 0:2.

Sedlec-Prčice: Ryšavý – Polidar, Jelen, Milan Nousek, Hedvik – Sedláček, L. Pištěk – Mára, Růzha (30. Kobliha), T. Pištěk – Marcel Nousek.

Poříčí nad Sázavou: Kumšta – J. Stibůrek, Šrom, Kyselka, Vojta – J. Pohorský, Bouška (65. Limon, 80. Starec, 90. Šach), M. Říha, Pavlečko – Šimáček, Kupša.