MEZNO - VRCHOTOVY JANOVICE 4:1

Zápas měl od počátku vysoké tempo. Více ze hry měli Mezenští a díky územní převaze si dokázali vypracovat velký počet vyložených šancí. Do jedné z nich se dostal Šimák po pěkné přihrávce od Kubece, ale když už mu v cestě stál jen gólman Vávra, tak mu na poslední chvíli přeskočil míč nohu a z tutové šance nic nebylo. Mezenští výborně napadali a Janovické do velkých přiložitostí nepustili, za zmínku stojí jen pěkná akce Procházky, který se snažil přelobovat vyběhnutého Doskočila, ale gólman domácích svým zákrokem napravil předchozí zaváhání. V další šanci se opět ocitli domácí, Říha našel rozeběhnutého Helmu, ale ten ve slibné šanci poslal míč těsně vedle tyče. Další šance Kubece, Šimáka ani D.Homoly velkým ohoržením Vávry neskončily. Ve 30. minutě se dostal odražený míč k Helmovi, ten si přehodil hostujícího obránce a našel rozeběhnutého Macka, který na
dvakrát uklidil míč do sítě - 1:0. Do konce prvního poločasu míč na kopačkách stále více drželi Mezenští, ale přímé nebezpečí hostům už nehrozilo, a tak poločasové skóre činilo 1:0.
Druhá půle začala velkou aktivitou hostů, kteří domácí přitlačili u jejich vápna a dokázali si vytvořit i velké množství šancí. Po nepovedené střele hostů se zdálo, že je míč za pomezní čarou, ale nebyl a zaváhání domácí obrany se snažil potrestat hostující útočník, když už se zdálo, že míč skončí v síti tak bravurním zákrokem Doskočil zmařil předčasnou janovickou radost. Po 20 minutách druhé půle se domácí vymanili z velkého tlaku hostů a udeřili po druhé. Šimák dostal míč do běhu, zatáhl ho do vápna, efektní patičkou našel volného Helmu a ten střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0. Poté se do další vyložené šance dostal Šimák, ale tváří v tvář Vávrovi opět selhal. Mezenští přidali na obrátkách a bylo z toho další změna skóre. Doskočil poslal do hřiště dlouhý odkop od brány, Macko vyhrál hlavičkový souboj a Šimák na potřetí Vávru překonal - 3:0. Čestný úspěch přidali i hosté z Janovic. Zahrávali přímý kop z pravé strany a dělovou ránu Hampla si do brány srazil domácí brankář Doskočil. Ovšem to nebylo naposledy, co se v zápase měnilo skóre. Domácí neznervózněli a po rozehraném přímém kopu na zadní tyč hlavičkový souboj vyhrál nejmenší muž na hřišti Kubec, který míč
příhrál Helmovi a ten hezky z otočky propálil vše, co mu stálo v cestě - 4:1. Do konce zápasu se ještě do slibné šance dostal domácí Ploc, ale svu šanci neproměnil.
Branky: Šimák 2, Helma, Macko. Rozhodčí: Bačinský. ŽK: 3:1. Diváci: 90. Poločas: 1:0. Mezno: Doskočil - Eliáš, Luk. Homola, Prchlík, Novotný - D. Homola, Říha, Kubec, Macko - D. Helma, Šimák. Střídali: Babický, Ploc, Lad. Homola. Vrchotovy Janovice: Vávra - Střihavka, Kadlec, Suchan, Kahoun, Linhart, Hampl, Vrkoslav, Hrdlovič, Procházka, Litoš. Střídali: Toman, Střihavka.

NEVEKLOV - POPOVICE 1:1

Domácí začali náporem, ale brzy poznali, že je nečeká lehký soupeř. Po dvou šancích Neveklova se začali prosazovat rychlejší hosté a dočkali se i vedení, když se Kopecký otočil kolem Nováka. Hrál se rychlý a pohledný fotbal. Obě mužstva bojovala naplno. Domácí Neveklov držel výtečný Kolev, když chytil tři gólové šance hostů. A tak udeřil Neveklov. Ve 44. minutě se ve vápně dobře zorientoval Čáp a ranou pod břevno vyrovnal.

Svižný fotbal pokračoval i po přestávce. Hra se přelévala ze strany na stranu a když v závěru oba týmy neproměnily svoje šance, zápas skončil zaslouženou remízou.

Branky: Čáp - Kopecký. Rozhodčí: Rezek. ŽK: 1:4. Diváci: 70. Poločas: 1:1. Neveklov: Kolev - Novák, Semerád, Hameta, Vaněček - Šiška, Král, Čichovský, Zimmel - Čáp, Vitouš. Střídal: Šmejkal. Popovice: P. Heřmánek - Hocek, Jakub Hovorka, M. Heřmánek, V. Slepička - Korecký, Dvořák, P. Slepička, Kaucký - Veselý, Kopecký. Střídali: Jan Hovorka, Kašpar, Matuška.

JÍROVICE - OLBRAMOVICE 3:0

Domácím výborně vyšel začátek utkání, když se hned v první minutě ujali vedení. Poté hosté začali být aktivnější, ale bez gólového zakončení. Do konce první půle domácí tým udeřil ještě jednou, a tím aktivita hostí začala ochabovat.

Ve druhém poločase si domácí průběh zápasu už kontrolovali a zaslouženě přidali ještě jeden gól.

Branky: Reintberger, Svoboda, Sahula. Rozhodčí: Švejda. ŽK: 3:2. Diváci: 40. Poločas: 2:0. Jírovice: Ellschlöger - Beneš, Krákora, Kořínek, D. Stibůrek, Borkovec, Sahula, Kulda, Klepl, Reinberger, Svoboda. Střídali: Pěkný, Pokorný, Hořejší. Olbramovice: J. Tůma - Hrstka, Doležal, Neuberg, Štěpánek, Karda, Bejbl, Rosol, Šípek, Tůma II., Šach. Střídali: Ježek, Vácha.

TEPLÝŠOVICE B - MIŘETICE 2:1

Branky: Mládek, Starosta (z PK) - J. Kamarýt. Poločas: 1:1.

SOKOL PŘESTAVLKY - JANKOV 3:4

Branky: Kačírek 2, P. Mrázek (z PK) - Horčička 3, vlastní. Poločas: 1:1.

DOLNÍ KRALOVICE - TRHOVÝ ŠTĚPÁNOV 0:0

Výsledek utkání mluví za vše. Hosté jednou výrazně ohrozili branku, když z velké dálky přistála jejich střela na břevně a jedinou jejich střelu mezi tyče obstaral domácí Malina, když hlavou vystrašil gólmana Doležala. Domácí na tom byli o málo lépe. Několik střel poslali nad branku, další stačily zblokovat obránci a pár slibných útoků sami zakončili nepřesností.

Rozhodčí: Pessr. ŽK: 2:2. Diváci: 47. Dolní Kralovice: J. Doležal - Prchal, Pitelka, Roháč – Mar. Dvořák, Vrkoslav, Hanousek, Malina - Rudolf Šaman, J. Boček (63. Jan Marušák), T. Jelínek (80. L . Jelínek). Trhový Štěpánov: Vejvoda - Škvor, Štětina, Skalický, Červeňák, Lukáč, Janoušek, Burcev, Kůžel, Trpišovský, Frühauf. Střídali: Sviták, Staněk, Petrásek.

DIVIŠOV – CHOCERADY 1:0

Hrál se zápas průměrné úrovně, který rozhodl skákavou střelou z dálky domácí Zdeněk Pekárek.

Branka: Z. Pekárek. Rozhodčí: Platil. ŽK: 1:1. Diváci: 60. Poločas: 0:0. Divišov: J. Hanuš – Martin Hanuš, Macháček, J. Pekárek, Svoboda – Vondrák, Vávra, Marek Hanuš, Lehán – Zd. Pekárek, Campodonico. Střídali: Vobořil, Blažíček, Zámostný. Chocerady: Holub – T. Pospíšil, L. Javůrek, O. Pospíšil, Urbanec – M. Javůrek, Soukup, Pešta, Šmejkal – Pavlíček, Krch. Střídal: Židík.


1. Miřetice⋌ 18 13 2  3 63:22 41
2. Jankov⋌ 18 13 0  5 41:24 39
3. Jírovice⋌ 18 12 2  4 37:18 38
4. Sokol Přestavlky⋌ 18 10 1  7 39:33 31
5. Divišov⋌ 18  9 3  6 50:28 30
6. Popovice⋌ 18  8 4  6 30:33 28
7. Mezno⋌ 18  8 3  7 37:34 27
8. Vrch. Janovice ⋌ 18  8 2  8 39:40 26
9. Dolní Kralovice⋌ 18  6 6  6 20:25 24
10. Neveklov⋌ 18  6 3  9 36:44 21
11. Chocerady⋌ 18  5 3 10 26:44 18
12. Olbramovice⋌ 18  3 3 12 24:45 12
13. Trhový Štěpánov⋌ 18  3 3 12 19:43 12
14. Teplýšovice B⋌ 18  2 5 11 27:55 11