Petr Čermák, Poříčí nad Sázavou (Poříčí nad Sázavou – Chotýšany 2:1):  „Zápas byl na poměry docela slušný. My jsme dali dva góly, a proto jsme vyhráli. Chotýšany mě příjemně překvapily svou hrou. V první půli to nebylo z naší strany špatné a prosadili jsme se střelecky. Ve druhé půli nebyl výkon z naší strany dobrý, přesto jsme výhru uhájili."

Ivan Suchomel, Chotýšany: „V utkání s prvním mančaftem soutěže jsme věděli, že nemáme co ztratit, chtěli jsme hrát aktivně, jednoduše, napadat, co nejvíce hrát na polovině soupeře, což se nám hlavně prvních dvacet minut dařilo nad očekávání. Pak jsme z naší hry po prvním inkasovaném gólu slevili. Druhý poločas nebyl z naší strany špatně odehraný, ale body nemáme. Bylo to vcelku vyrovnané utkání, bez větších šancí, přesto domácí se dvou příležitostí dostali a proměnili je. Kontaktní gól jsme dali pozdě a na vyrovnání již nezbyl čas. Domácí byli produktivnější, a to rozhodlo."

Jiří Janouš ml., Kondrac (Kondrac – Teplýšovice 0:2): „Odehráli jsme nejlepší jarní zápas, ale z našeho pohledu se jednalo o klasický zápas blbec. Vytvořili jsme si více šancí než hosté, měli jsme po většinu zápasu převahu, ale branka hostů pro nás byla zakletá. I tak musím kluky pochválit, přestože se pro nás zápas nevyvíjel dobře, ukázali morálku i nasazení a na tom se dá stavět. Nevyhrálo lepší, ale šťastnější mužstvo, takový je někdy fotbal."

Petr Chomát, Teplýšovice: „Za předvedenou hru v první půli jsme si vítězství zasloužili. Potřebovali jsme přežít začátek druhé půle, když jsme vedli 2:0. To je pro fotbal takový kritický bod. Soupeř, který prohrává nemá co ztratit, otevře hru a buď dostane třetí gól nebo se dostane do zápasu. Kondrac naštěstí gól nedala, když jsme měli i štěstí a musím pochválit gólmana Kohoutka a obrannou řadu. Jen škoda, že nedokážeme z brejků soupeře potrestat a rozhodnout zápas, když nejsme schopni ani dohrát do úspěšného konce situaci čtyři na jednoho. Potom se bojíme o výsledek do konce zápasu. Kluci mi udělali radost, že jsme po dlouhé době vzadu uhráli s nulou.  S výsledkem a hrou u mě panuje velká spokojenost."
Dušan Krása, Zdislavice (Bílé Podolí – Zdislavice 2:2): „K utkání jsme zajížděli bez čtyř hráčů základní sestavy. První poločas byl z naší strany tragédií a mohli jsme odjet s pěkným debaklem. Ale ve druhé půli hráči ukázali morální sílu a výrazně zlepšeným výkonem jsme vybojovali remízu a nyní jsme spíše zklamaní pouze s jedním bodem . Vzhledem k tomu, že jsme byli po poločase zralí na ručník, je asi remíza zasloužená."

Jan Kuželka, Chocerady (Sázava – Chocerady 4:2): „Nemám slov, takhle se o záchranu nebojuje. Vítězství Sázavy bylo naprosto zasloužené."

Jaroslav Basl, asistent trenéra Nespek (trenér Novotný byl v zahraničí) Nespeky – Zbraslavice 6:3: „Byl to zápas, který se musel divákům líbit. Obě mužstva hrála otevřený fotbal. Padlo celkem devět branek, což napovídá, že útok předčil obranu. Hosté v zápase dvakrát vedli, ale naši hráči pílí a trpělivostí hrou dopředu soupeře udolali. Po naší vedoucí brance odešli i fyzicky a rezignovali. Chtěl bych pochválit celé mužstvo, ale musím vyzdvihnout Kalendu, který se podílel na čtyřech brankách a Doubka, který dal hattrick, a to ještě neproměnil penaltu."