BENEŠOV –  SUŠICE                   2:0
Utkání začalo s dvacetiminutovým zpožděním, neboť hosté uvízli na zaplněné silnici.
Od začátku utkání měli domácí optickou převahu, ale do zakončení se moc nedostali. Hosté, kteří připomínali věkem spíše juniorku, se zaměřili na bránění a spoléhali na brejky, které ovšem pozorná benešovská obrana v zárodku likvidovala. Po změně stran domácí přidali, zlepšili pohyb a nutili sušické hráče k chybám. V 51. minutě si Zoubek naběhl na roh a hlavou orazítkoval tyč. V 64. minutě dal o sobě poprvé vědět Krejza, když hlavou po centru z hloubi pole otevřel skóre. Druhou branku připojil tentýž hráč střelou k tyči. Další branku mohl připojit Prikner, ale po uvolnění ve čtverci zamířil z výhodné pozice přímo do hostujícího gólmana Voláka.
„Sušice je mladý běhavý tým, který mají ve svém středu střelce Vrhela, který i tady potvrzoval, že se umí prosadit. Na začátku se nám nepodařilo vstřelit branku, kdy měl Komárek šanci. Utkání by se asi vyvíjelo jinak. Řekli jsme si, že musíme být trpělivý a když přijde šance, tak ji proměnit. Branky přišly a to, že je dal Krejza, to je odměna za jeho pracovitost," uvedl trenér Benešova Luboš Zákostelský.

Branky: 64. a 80. Krejza. Rozhodčí: Kapoun. ŽK: Jíša, Bredler, Krejza, Komárek – Vrhel, Skuhra. Diváci: 150. Poločas: 0:0. Benešov: Capouch – Komárek, Hrubý, Žák, Vrňák – Zoubek, Krejza – Jíša, Bredler (75. Němec), Prikner (88. Filip) – Veinlich (83. Večera).