ADMIRA PRAHA – BENEŠOV 1:5

Od začátku dokazovali benešovští hráči pozici favorita a Admiře, která dosud nezískala bod a ani nevstřelila gól, nedali moc šancí na úspěch. Hosté se tlačili do zakončení, hrozili hlavně ze standardních situací a po rohových kopech vsítili do 22. minuty dva góly, když se hlavičkami prosadili kapitán Vacek a Hašek. Domácí se do vážnější situace nedostali, přesto se jim podařilo ve 36. minutě snížit, když po srážce Haška s protihráčem odpískal rozhodčí k údivu hostů penaltu. První střelu ještě brankář Kondelík vyrazil, ale na dorážku již nestačil.

Hosty branka nerozhodila a po poločasové pauze ihned definitivně rozhodli o výhře, když Straka po sóle nejprve napálil míčem nohy brankáře, aby odražený balón trefil dobíhajícího domácího obránce, od kterého putoval do sítě. Poté se sice domácí trochu probudili, ale vyloženou šanci si nevypracovali. Naopak hosté ještě dvakrát udeřili. Čtvrtý gól přidal Vlasák po sóle a blafáku brankáři a nepopulárního bůra vyslal do sítě Admiry Straka po přihrávce Přitasila.

Branky Benešova: Straka 2, Vacek, Hašek, Vlasák. Poločas: 1:2.

Benešov: Kondelík – Hašek, Cvrček, Vacek, Vosáhlo – Cettl, V. Balata – Přitasil, Vlasák, Klauz – Straka. Střídali: Breburda, Brabenec, Pešta, Jírů, Petrášek. Trenér: Luděk Matoušek.