KÁCOV – KONDRAC 4:0

Začátek utkání patřil domácím, kteří se postupnou kombinací snažili dostat do kondracké obrany. Hostující obrana ale pracovala spolehlivě. Do vedení šli domácí, kdy se po akci Pany prosadil v šestnáctce nekrytý Psota – 1:0. Do konce poločasu, ale Kácovští jakoby přestali existovat. S výjimkou šance Linharta mladšího se do zakončení nedostávali, naopak Kondrac měla spoustu šancí.Pavlíček šel celkem třikrát sám na Císaře, ale koncovka ho tentokrát zradila. Když kondracký Sedláček konečně dopravil míč do sítě, tak gól nebyl pro ofsajd uznán. Ani dvě šance Kašpara stav utkání nezměnily.

Loňským vítězem Vesnice roku se stala obec Lípa na Havlíčkobrodsku.
Vesnice se uchází o titul, Benešovsko zastupují tři

Ve druhém poločase pokračoval stejný obrázek, Kondrac hrála, vytvářela si šance, ale v zakončení si počínala hůř než ve čtvrté třídě a domácí byli v koncovce naopak velmi produktivní. Utkání tak skončilo jednoznačným výsledkem 4:0 po nejednoznačné hře.

„Asi bychom potřebovali, kdyby se počítaly šance a nikoliv góly. Když na vyložené vyhrajete 10:6 a jedete domů s debaklem 0:4, nevíte, zda se máte smát nebo brečet. Naše trápení v koncovce dostoupilo vrcholu, nejsme schopní se v zakončení prosadit, přestože si vytvoříme šance na dva zápasy. Na podzim nás Kácov herně přejel a vyhrál 3:0, tentokrát jsme je měli přejet my, ale když potřebujeme třikrát větší branku, těžko můžeme pomýšlet na dobré výsledky," povzdechl si po zápase manažer Kondrace Jiří Janouš mladší a dodal: „Pokud si hráči střelný prach šetří na Miřetice, budu rád, ale obávám se, že tam to nebude moc o fotbale."

Branky: 67. a 90. Pana, 21. Psota, 57. Skiba. Rozhodčí: Kaucký. Poločas: 1:0.

Kondrac: Vejvoda – Šanda, Budil, Linhart, Vokál – Sedláček, Müller, Kubát (38. Kašpar), Procházka – Pavlíček.

Vernisáží začala výstava dětských prací žáků MŠ Týnec a Chrást na téma Jak třídíme odpad.
Na týneckém hradě zakončili ekologické vzdělávání