KONDRAC – LIBLICE 4:0

Od začátku se hrál útočný fotbal, hlavně ze strany Kondrace. Do první šance se dostal Pavlíček, ale střela z voleje byla lahůdkou pro brankáře Liblice. V 15. minutě diváci viděli krásný okamžik, když Pavelkovu bombu nádherně vytáhl hostující brankář na břevno. Do vedení šli aktivní domácí, sebevědomý a výborně hrající Pohorský si narazil se Špičkou a krásnou individuální akci zakončil podél brankáře. Následně se ocitl hostující útočník před Kuklíkem, který ho však vychytal. Ve 38. minutě byl v rohu pokutového území faulován kapitán Kondrace Pavlíček a následnou penaltu s přehledem proměnil Potůček.

Druhý poločas kopíroval první, domácí byli lepší a s jistotou záchrany v zádech předváděli kvalitní fotbal. Po krásné akci Potůčka, který „udělal" Pavelku až do prázdné branky, zvýšili domácí na 3:0. Kondrac nadále kontrolovala hru, šance se objevovaly na obou stranách, ale výrazně více jich měli domácí. V závěru ještě po rohovém kopu napálil míč do vlastní branky hostující obránce a upravil tak na konečných 4:0.

„Je mi veselo a smutno zároveň. Veselo je mi proto, protože jsem konečně vyhráli jednoznačně, hráči si utkání užili a soupeře výrazně přehráli. Smutno mi je z faktu, že jsem až dnes, když jsme byli zachráněni, viděl hru, která měla velmi dobrou úroveň a na lavičce to byla pohoda. Najednou na hřišti v kondrackém dresu běhalo několik výborných fotbalistů, nechybělo sebevědomí, kombinace, to vše doplněné o bojovnost. Pokud bude tento kolektiv trénovat a věnuje fotbalu svůj čas, může hrát třeba i o postup. Pokud ale hráči nebudou trénovat a spolehnou se jen na svůj talent, jako tak učinili v této sezoně, budou mít velké problémy soutěž v dalším roce udržet. Každopádně bych chtěl všem hráčům poděkovat, že úkol pro jaro (záchranu) zvládli, popřál jim hezkou letní dovolenou a aby měli po měsíčním půstu ten správný hlad po fotbale," vyznal se po posledním utkání v sezoně trenér Kondrace Jiří Janouš mladší.

Branky: 26. Pohorský, 38. Potůček (z PK), 63. Pavelka, 72. vlastní. Rozhodčí: Kabyl. Diváci: 80. Poločas: 2:0. Kondrac: Kuklík – Pohorský, Budil (76. Nedvěd) , Kubín, Tichý – Ngo (52. Beránek), Petrů, Pavelka, Špička – Potůček, Pavlíček.