UHLÍŘSKÉ JANOVICE – KONDRAC 4:1

Utkání začalo pro Kondrac hororově. Hráči do zápasu vstoupili bez pohybu i důrazu a domácí je mezi 7. až 22. minutou čtyřikrát potrestali. Skóre otevřel D. Kulhánek z penalty po zbytečném faulu Beránka, poté Randlíszek hlavičkoval přesně po trestném kopu, třetí gól přidal po pěkné akci Veliký a parádní efektivitu Janovic zakončil D. Kulhánek. Kondračtí byli zralí na ručník, ale konec poločasu již přestáli bez úhony.

Druhý poločas byl úplně jiný, domácí vedení ukolébalo, naopak hosté přidali v nasazení. Potůček orazítkoval hlavou břevno, dvě šance neproměnil Jeništa a až v 80. minutě se radoval z gólu Špička. Domácí jen spoléhali na brejky, které již nedotáhli do gólového konce.

„Odehráli jsme katastrofální první poločas. Přestože hráče upozorňujeme, že domácí budou spoléhat na důraz, vůbec jsme se jim v nasazení nedokázali vyrovnat. Janovicím sice spadlo do branky všechno do čeho kopli, ale to náš vlažný, nedůrazný, neběhavý výkon vůbec neomlouvá. Druhý poločas byl již v naprostém pořádku a kluci jsou v kabině naštvaní, s jakým soupeřem prohráli, ale to už je pozdě. První poločas jsme prostě a jednoduše odflákli. Způsobem naší porážky jsem velmi rozladěn," zlobil se po utkání na svoje ovečky kouč Kondrace Jiří Janouš mladší.

Branky: 7. T. Kulhánek (z PK), 9. Randlíszek, 15. Veliký, 22. D. Kulhánek – 80. Špička. Rozhodčí: Kuka. Poločas: 4:0.

Kondrac: Císař – Žirovnický, Linhart, Nedvěd (73. Ngo), Vokál – Beránek (27. Špička), Kubát (75. Kubín), Pavelka, Pavlíček – Potůček, Jeništa.