KONDRAC –  SL. JESENICE                 1:2
Důležité utkání domácí nezačali vůbec dobře. Hosté se od začátku lépe pohybovali a přestože Kondrac věděla o kvalitní hře Jesenice směrem dopředu, po čtvrthodině prohrávala o dvě branky. Nejprve brejk hostů zakončil brankou Alba a hned o dvě minuty později zvýšil Kratochvíl na 2:0, když proměnil brejk a samostatný únik na Kňazíka. Domácí byli jako opaření a po většinu prvního poločasu byli hosté lepším mužstvem. Výjimkou byla nebezpečná střela Michala Kubína, který obstřelil brankáře hostů, ale zastavila jí tyč. Do druhého poločasu vstoupil domácí výrazně lépe, přidali na nasazení a pohybu a hosté najednou byli pod mírným tlakem. Krev do žil domácích přišla v 69. minutě, kdy se prosadil po závaru Pavlíček a Kondrac ucítila šanci. Domácí přikovali hosty před jejich šestnáctku a byli výrazně lepší, ale hosté veškeré závary a další situace ustáli. Když v poslední minutě domácí marně reklamovali ruku hostujícího hráče v pokutovém území, skončilo utkání těsným vítězstvím hostů.
„Nemůžeme si dovolit prospat polovinu utkání a přesně to se nám dnes stalo. První poločas byl z naší strany hrozný, hostům jsme se nevyrovnali v nasazení a důrazu, nezachytávali  jejich brejkové situace a zaslouženě prohrávali. V kabině neproběhla bouřka, ale kladli jsme na srdce hráčům, že musí změnit přístup, včas dostupovat k soupeři a utkání mohou otočit. Přes výrazně odlišný a kvalitní výkon ve druhém poločase jsme dokázali jen snížit, vyrovnání viselo ve vzduchu, ale bohužel jsme se ho nedočkali," uvedl kouč Kondrace Jiří Janouš, ml.

Branky: 69. Pavlíček – 11. Alba, 13. Kratochvíl.  Poločas: 0:2. Kondrac:  Kňazík – Budil, Linhart (85. Pohorský), M. Kubín, T. Kubín – Houdek, Petrů, Pavelka (71. Ngo), Špička – Kašpar, Pavlíček.