U17

BENEŠOV – SOKOLOV 0:1

Souboj dvanáctého Benešova s prvním a dosud neporaženým Sokolovem, měl být snadnou záležitostí hostů. To se ale nestalo a mužstvo ze severu Čech se na nejtěsnější výhru hodně nadřelo.

Poměrnou část prvního poločasu měli hosté míč na svých kopačkách, ale velmi dobře pracující obranná fáze Benešova je do moc šancí nepouštěla, a tak si se střelou z šestnáctky Šimáček poradil, hlavička Stocknera po rohu šla nad a Kalina po samostatné akci zamířil do tyče. Domácí se občas podívali na polovinu soupeřova hřiště, ale hlavička Maršíka zamířila vedle branky a Filipovi po centru Říhy chyběly k zakončení na malém vápně milimetry.

Ihned po přestávce přišlo rozhodnutí, když se Lattisch krásně trefil z trestnému kopu z 20 metrů přes zeď do šibenice. Domácí branka nabudila k větší aktivitě směrem dopředu, měli řadu standardních situací, které však hosté uskákali a lob Říhy přes brankáře skončil vedle. Na druhé straně se do otevřené obrany dvakrát řítil Lattisch na Šimáčka, jenž ho vychytal. A když domácí v závěru nepotrestali chybu sokolovského brankáře s obráncem, skončil zápas nejtěsnější výhrou lídra tabulky.

Branka: 45. Lattisch. Rozhodčí: Němec. ŽK: 2:2. Poločas: 0:0.

Benešov: Šimáček – Toupal, Maršík, Dvořák, Sládek – Filip, Sirotek – Říha (69. Kořínek), Pešta (64. Hampl), Linhart – Zamrzla (57. Pohorský). Trenér: Kamil Kulhavý.

U16

BENEŠOV – SOKOLOV 0:3

V zápase se míč pohyboval více ve vzduchu než na zemi. Hosté se dostali v prvním poločase do vedení po chybě stopera Kořínka, aby za chvíli byl po sóle faulován Zahradníček hostujícím brankářem mimo pokutové území, ale gólmanovi rozhodčí Němec neukázal ani kartu, navíc benešovský útočník musel vystřídat pro zraněné rameno.

Po přestávce přidali hosté další dvě branky, domácí neměli síly na zvrat, navíc je podržel brankář Plocek.

Rozhodčí: Němec. Poločas: 0:1.

Benešov: Plocek – Pazdera, Vilímek (Horák), Kořínek, Kratochvíl (Starý) – Blažejovský, Hampl, Vondrák, Srb, Bariev (Tůma) – Zahradníček (Popelka). Trenér: Tomáš Urban.