Starší dorost

Uhlířské Janovice – Vlašim 2:0 (1:0)

Zápas hraný na přírodní trávě byl plný osobních soubojů a moc fotbalové krásy nepřinesl. Byl to spíše boj uprostřed hřiště s minimem šancí. Do vedení dostal domácí T. Kop po úniku, následně mohla Vlašim do poločasu srovnat. Po změně stran se hra přiostřila a v závěru domácí po šancích (Vyhnálek, T. Kop) uzavřeli Benešem po závaru na 2:0.

„Jeli jsme do Janovic s vědomím, že nás čeká těžké utkání a to se nakonec do puntíku potvrdilo. Zápas byl plný emocí, ke kterým svým jednostranným rozhodováním velkou měrou přispěl hlavní arbitr. Proto jsem rád, že už tohle utkání máme za sebou a jsem hodně zvědavý, jestli nějaký mančaft dokáže v Janovicích zvítězit," byl po zápase rozzlobený trenér Vlašimi Josef Linhart.

Branky: 20. T. Kopp, 85. Beneš. Rozhodčí: Bekešský. ŽK: 3:2.

Vlašim: Šanda – Martinák (78. Rut), Jelínek, F. Brýl, Vesecký – Matzner, Sedláček (46. Vesecký), Bělohlávek (62. Novotný), Srb – Pavouček (46. Zeman), Dušek.

Mladší dorost

Uhlířské Janovice – Vlašim 1:2 (0:1)

Mladíci Vlašimi se ujali vedení v závěru poločasu Chvátalem. Domácí však v úvodu druhého dějství srovnali Randou. Hosté ale v 61. minutě potvrdili roli lídra Štyxem a těsnou výhru uhájili.

Branky: 43. Randa – 38. Chvátal, 61. Štyx. Rozhodčí: Kratochvíl.

Vlašim: Fialka – Blažek, V. Brýl, Motyčka, Macháček, Vender (41. Arnold), Štyx, Chvátal, Zeman (66. Buchta), Rut (72. Křemen), Němec.