KUTNÁ HORA – POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU 0:1 (0:1)

V prvním poločase hráli hosté aktivně, kombinovali a během půlhodiny se dostávali se do zakončení. Střely Vosáhla, Trpišovského, J. Pohorského a Rejhona zneškodnil brankář Malý. Nestačil jen v 17. minutě na střelu Jíši, kdy se míč odrazil od břevna do branky, po signálu po rohovém kopu zahrávaném J. Pohorským. Domácí zahrozili jen po rohovém kopu, po kterém Trpišovský vyhlavičkoval míč z branky.

„V prvním poločase jsme hráli velmi dobře, jak po stránce herní, tak taktické a dali jsme pěkný gól,“ byl spokojený s výkonem svých svěřenců v prvním dějství trenér Poříčí Pavel Šimáček.

Ve druhém poločase vsadili domácí vše na jednu kartu, otevřeli více hru a snažili se vyrovnat, ale vypracovali si jen standardní situace a jednu šanci, po které Tlamicha vychytal po dlouhém autu Cimra. Více zatažení hosté hrozili z brejkových situací i přečíslení a hlavně Trpišovský byl blízko gólu, ale stavem již nepohnul.

„Ve druhé půli jsme se víc zatáhli a jen škoda, že jsme z přečíslení nepřidali druhý gól. Zbytečně to tak bylo drama až do konce,“ poznamenal k druhé části Šimáček a podotkl: „Jsem rád, že jsme poprvé udrželi čisté konto a po dlouhé době nedostali gól po standardce.“

Branka: 17. Jíša. Rozhodčí: Hron. ŽK: Hradílek (KH).

Poříčí: Tlamicha – Žák, Křivohlavý, Melichar (63. Vacek), Vosáhlo – Peroutka – Jíša (78. Říha), Rejhon (90. Hašek), Páv (71. Jírů), J. Pohorský – Trpišovský.