ZÁSMUKY – BENEŠOV B 0:1

Hosté začali aktivně a již v 7. minutě pálil po rohu Přitasil vedle. Domácí odpověděli Bendovou střelou nad bránu Šimáčka. Poté hra upadla do průměru, bojovalo se spíše ve středu hřiště, ale Benešov byl v kombinaci více přímočařejší. Po jedné z akcí se řítil David Braný sám ze strany na branku domácích, ale střela se mu nepovedla a dobíhající Přitasil poslal dorážku vedle Kubelkovy branky. Benešov i nadále udával tempo hry a domácí nepouštěl na dostřel Šimáčkovy svatyně. Ve 39. minutě se hosté dočkali zaslouženého vedení. Ve středu hřiště odvedl Rezek výtečnou práci a jeho kolmici zužitkoval velmi aktivní David Braný střelou na zadní tyč. Před koncem poločasu si hostující Přitasil zaběhl mezi stopery domácích, ale po kličce brankáři uklouzl a prázdnou branku netrefil.

Druhý poločas byl plně v režii Benešova. Ten se stále častěji dostával do nebezpečného zakončení, ale Hronek a po něm Breburda se mezi tyče nedokázali trefit. Domácí si vytvořili jedinou šanci v 72. minutě, ale Tománek hlavičkoval nad. Na druhé straně zahrával Keltner přímý kop a Hronek hlavou orazítkoval břevno. A když se nedokázali hostující Breburda, Braný, Keltner ani Turek prosadit v rozhozené domácí obraně, skončil zápas hubenou výhrou Benešova.
„Jeli jsme do Zásmuk pro tři body a ty vezeme. V celém průběhu jsme si nepřipustili, že by zápas mohl dopadnout jinak. Důležité bylo, že hráči pochopili o co jde a s maximálním odhodláním, šli za svým cílem. Za výhru jsem samozřejmě rád, ale musíme být v dalších zápasech efektivnější. Zápas jsme měli rozhodnout již v prvním poločase a poté si zahrát fotbal. Soupeř byl odevzdaný, a tak jsem doufal ve výraznější brankový rozdíl," poznamenal trenér benešovského béčka Petr Slepička a chválil: „Dorostenci, kteří s námi jeli, zaslouží pochvalu za odvedený výkon, protože dopoledne hráli svůj zápas v Roudnici a na cestách tak byli nepřetržitě celý den. Svou kvalitu konečně ukázal David Braný, který zápas rozhodl, a to mohl přidat další dvě branky ze slibných šancí. Stopeři Komárek a Hronek napravili svůj výkon z minulého zápasu a počínali si suverénně. Po dlouhé době jsem viděl Keltnera bojovat nejen na útočné půlce, ale i v obraně, kde vypomáhal útočně laděným křídlům."

Branka: 39. D. Braný. Rozhodčí: Smolka. Bez karet. Poločas: 0:1.

Benešov B: Šimáček – D. Braný, Komárek, Hronek, Martin Chrpa – Breburda (77. Marek Chrpa), Keltner, Urban, Rezek (80. P. Balík), Přitasil (46. Turek) – Horký (62. M. Balík).