STARŠÍ DOROST

Miroslav Jelínek, Graffin Vlašim (SK Rakovník – Vlašim 3:4): „S výkonem v prvním poločase nemůžu být v žádném případě spokojen. Začali jsme jako by jsme přijeli na výlet a ne na fotbal. Domácí byli jasně lepší a můžeme být rádi, že nedokázali na začátku skórovat ani z vyložených šancí. Pak jsme měli sice míč častěji na kopačkách, ale přechod do útoku byl pomalý, útočící hráči byli statičtí a ani obránci neoplývali jistotou. Druhý poločas jsme začali mnohem lépe, ale po individuálních chybách jsme inkasovali dva slepené góly. Tak jsme vystřídali a po změnách v rozestavění jsme si vytvořili tlak a výsledek nakonec otočili. Za posledních třicet minut kluci zaslouží uznání, jak se s nepříznivým stavem vypořádali. Škoda jen, že s takovým přístupem nešli do utkání od začátku."

Martin Kumšta, SK Benešov B (Benešov B – Kunice 1:2): „Podmínky byly pro oba týmy stejné a skláním se před všemi hráči. Hrát ve tři odpoledne na umělé trávě, kde bylo snad 60 stupňů potřebuje kus odvahy. Kunice byly lepší v prvním poločase, my v druhém. Klukům můžu jenom poděkovat. Odmakali zápas, jak mohli, a to, že to výsledkově nevyšlo, se prostě občas stává. Těší mě, že jsme podali kvalitní výkon a vyrovnali se staršímu a lepšímu soupeři. Teď nás čekají Čelákovice a pokud tým podá stejný výkon věřím, že přivezeme všechny body."

MLADŠÍ DOROST

Jiří Hák, Graffin Vlašim (Rakovník – Vlašim 2:0): „Bylo to naprosto vyrovnané utkání i se stejným počtem brankových příležitostí. Jenže domácí  dvě proměnili, my jen nastřelili tyč a to se nepočítá. Před týdnem při hodnocení zápasu s Benešovem, jsem řekl, že počet zahozených příležitostí by se nám se silnějším soupeřem mohl vymstít. Věštba se bohužel vyplnila."

Martin Kumšta, SK Benešov B (Benešov B – Kunice 3:1): „Zápas moc pohledný nebyl, a to především z naší strany. První poločas jsme ještě nějak uhráli a ubojovali, ale ve druhém jsme totálně propadli. Výsledek je pro hosty dost krutý, protože měli minimálně dvakrát více šancí než my. Kluci si musí sáhnout na dno, abychom něco uhráli. Je to pro ně těžký, ale co je v dnešní době lehkého."