KRÁLŮV DVŮR – BENEŠOV 1:0

Cábelíci začali jako vždy v zápasech s Benešovem, přenechali hru hostům a vyčkávali, kdy mohou podniknout rychlé brejky. Hráči od Konopiště byli v prvním poločase aktivní, dobře kombinovali, dostávali míče do křídel, hlavně přes aktivního Artemuka, centrovali, ale do pořádného zakončení se nedostali a střely ze střední vzdálenosti Čapka a Turka se nevešly mezi brankové tyče.

Domácí se dopředu moc nehnali, ale po půlhodině udeřili. Po odraženém rohovém kopu se dostal k míči Procházka, na jeho načechraný míč si naskočil na malém vápně Růžička, hlavičkoval do břevna, od něhož se balón odrazil do brankáře Mezhieva a skončil v síti. Vzápětí ještě domácí Soldát hlavičkoval opět po rohu vedle.

Po změně stran si domácí vedení hlídali a občas i zahrozili. Na druhé straně se hosté snažili srovnat, trenér Veselý po vstupu Telnara na hřiště začal hrát na dva útočníky, ale ani to k většímu ohrožení a následně kýženému úspěchu nevedlo.

„Bylo to vyrovnané, remízové utkání, ve kterém se hrálo většinou ve středu hřiště s hodně nepřesnostmi a bez nebezpečných akcí na obou stranách. Soupeř byl nakonec šťastnější, když jsme neuhlídali jednu standardku,“ posteskl si po zápase stoper Benešova Jan Zákostelský a dodal: „Už několikátý zápas jsme dopředu nemohoucí a nedokážeme si vytvořit více brankových příležitostí. V minulém zápase ve Štěchovicích měli domácí i v deseti více šancí než my, a to se promítlo i do zápasu s Královým Dvorem.“

Branka: 30. Růžička. Rozhodčí: Cihlář. ŽK: Bouček, J. Ježdík, Procházka, Hlinka, Břížďala – Čapek, P. Ježdík, V. Ježdík. Poločas: 1:0.

Benešov: Mezhiev – P. Ježdík, Ngimbi, Zákostelský, Vrňák – V. Ježdík, Farkaš (46. L. Balata) – Hrebeniuk (68. Telnar), Čapek, Artemuk (81. Filip) – Turek.