ZVOLE – KONDRAC 1:0

Domácí začali tkání mírným náporem, ale kondracká obrana pracovala spolehlivě a do žádných šancí hosty nepouštěla. Vyjímkou byly dvě nebezpečné hlavičky,se kterými si ale v pohodě poradil brankář Kňazík. Hosté spoléhali na brejkové situace a především rychlého Pavlíčka. Zvole šla po půlhodině přesto do vedení. Kondrac nezareagovala dostatečně rychle na rozehranou standardní situaci a domácí útočník Buriánek před Kňazíkem nezaváhal. O chvíli později mohlo být vyrovnáno, ale výborně hrající Ngo po krásné individuální akci nastřelil spojnici břevna a tyče domácí branky.

Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný zápas, ale Kondrac měla přece jen o něco více ze hry. Dvě možnosti nevyřešil dobře kapitán Pavlíček, který si vždy špatně zpracoval balon a k zakončení tak již nedošlo. Na druhé straně se po zmatku v kondracké obraně zatřáslo břevno za Kňazíkem. Hosté v závěru vsadili vše na jednu kartu, ale kýženého gólu se již nedočkala.

„I přes porážku jsem kluky pochválil. Odehráli jsme velmi dobré utkání a bod jsme si, vzhledem k poměru sil na hřišti, zasloužili. Mrzí mne inkasovaná branka, kterou jsme hostům darovali, ale právě takovéto chyby zápasy rozhodují. Každopádně pokud navážeme na tento výkon, budu velmi spokojen. Výborný byl především Pavelka na stoperu, který si v nové roli vedl znamenitě," nehaní mužstvo po porážce trenér Kondrace Jiří Janouš ml.

Branka: 23. Buriánek. Rozhodčí: R. Jarolímek. ŽK: 1:3. Poločas: 1:0.

Kondrac: Kňazík – Tichý, Pavelka, Kubín, P. Šanda – Ngo, M. Šanda (81. F. Sedláček), Kubát, Žirovnický – Vítovský, Pavlíček.