Miroslav Rybka, Sedlec-Prčice(Sedlec-Prčice –  Kondrac 3:1): „Byl to naprosto vyrovnaný zápas, ve kterém jsme měli štěstí, kdy nás podržel brankář Ryšavý, který po dlouhé době zachytal velice dobře a tři, čtyři vyložené šance Kondrace zneškodnil."

Jiří Janouš ml., Kondrac: „I bod by byl pro mne z derby zklamáním, bohužel  nemáme ani ten. Byli jsme jednoznačně lepším mužstvem, ale pokud nedokážeme proměnit ani jednu z deseti vyložených šancí, nemůžeme bodovat. Domácí nepředvedli téměř nic, vítězný gól jsme si navíc vstřelili sami ukázkovým vlastňákem, přesto soupeř bere tři body. Mužstvo sráží pořád dokola zoufalá koncovka, hráči jsou v zakončení lehkovážní a pak to dopadá jako v Sedlci-Prčici. Za herní převahu a šance se body nerozdávají."

Petr Chomát, Teplýšovice (Teplýšovice – Chocerady 7:2): „Připravoval jsem mužstvo, aby soupeře nepodcenilo a zopakovalo výkon s Kondrací a hlavně, aby připravilo něco pro domácí diváky, pro které jsme už dlouho doma nic pořádně fotbalového neukázali. Prvních dvacet minut ale podali moji hráči katastrofální výkon a jaké je v Teplýšovicích mužstvo, tak by si to neměli dovolit. Přesto jsme poté vedli 3:0. I když jsem ve 44. minutě ukazoval, že je minuta do konce poločasu, tak jsme dostali gól na 3:1. Ve druhé půli to již byla naše jednoznačná záležitost, když jsme stříleli góly, ale také jeden dostali. Mrzí mě těch prvních dvacet minut, přesto musím mančaft pochválit, protože když dá sedm gólů, tak už tam musí nějaká kvalita být."

Jan Kofroň, vedoucí mužstva Chocerad: „Na zápas jsme hodně mužstvo omladili a hodně jsme snížili věkový průměr. Přesto všichni hráči podali velmi dobrý výkon a myslím si, že jsme odehráli nejlepší zápas na jaře, přestože jsme vysoko prohráli. Teplýšovicím totiž spadlo do naší brány snad všechno, co šlo i centry. Mladí kluci nás přesvědčili, že by soutěž mohli kopat. Výsledek je pro nás dost krutý, protože v prvním poločase jsme měli více šancí než domácí, ale prohráli jsme ho 1:3. Ve druhé půli klukům docházely síly, kvůli nezkušenosti dělali menší chyby, které ale domácí potrestali góly."

Dušan Krása, Zdislavice (Zdislavice- Nespeky 3:0): „Utkání moc fotbalové krásy nepobralo. My jsme si vítězství ubojovali a zaslouženě jsme si připsali pro nás velice důležité tři body. Hosté s námi hráli v poli vyrovnanou partii, ale prakticky Klenota mimo jediné nebezpečné střely neohrozili. Nyní jedeme v pátek večer na hřiště lídra a zřejmě i vítěze soutěže do Poříčí. Ale vzhledem k tomu, že velký počet našich hráčů na poříčském hřišti něco v domácí dresu již v minulosti odehrál, tak se určitě necítíme být outsiderem a jedeme překvapit."

Petr Novotný, Nespeky: „Výsledek utkání neodpovídá průběhu zápasu. První poločas byl vyrovnaný, ve kterém jsme mohli vstřelit dvě branky, což se nepodařilo. Ve druhém poločase jsme začali dobře kombinovat a opět neproměnili dvě, tři dobré příležitosti. Hráčům mohu pouze vytknout, že nedokázali v dobrých šancích skórovat. Chválím je za kvalitní výkon ve druhém poločase a disciplinovanost po celý zápas. Domácí nebyli lepším ani šťastnějším mužstvem. K brankám, které jsme inkasovali a k výkonu rozhodčích, kteří to měli z Vlašimi do Zdislavic pět minut autem, se vyjadřovat nebudu."

Ivan Pihávek, Votice B (Votice B –  Bílé Podolí 2:3): „Prohospodařili jsme první poločas, když si hosté nakopávanými míči vytvořili tlak na naši obranu a po standardní situaci dali na 1:0. My jsme zápas zdramatizovali a po naší standardce vyrovnali. Jenže hned soupeř pohodlně skóroval po hrubé chybě obrany s brankářem. Po bouřce v kabině jsme druhý poločas měli ve svých rukách a srovnali jsme. Jenže jsme o body přišli vlastní vinou. Rozhodčí nám dával výhodu, ale my jsme na rozhodčího zařvali „ruka", a ten na nás odpískal trestný kop v našem vápně, čehož hosté využili a výhru nakonec uhájili. Hráčům nemám co vytknout, protože druhý poločas odmakali, ale vlastníma chybama a nedisciplinovaností jsme se o výhru připravili. Je mi to líto, ale fotbal se hraje na góly a na to jak je mužstvo disciplinované, tak jsme tento zápas nezvládli."