TÝNEC N. SÁZ. – TEPLÝŠOVICE 4:3

Favorizovanější Týnec si sice vypracoval první šanci Stejskalem, ale poté spíše tahal v prvním poločase za kratší konec provazu. Teplýšovice byly živější, lépe kombinovaly a do poločasu se dostaly do vedení po zakončení Petra Chomáta.

„První půle byla z naší strany špatná, nedokázali jsme si nahrát a všude jsme byli druzí. Prostě přihrávky z naší strany byly katastrofální," zlobil se jubilant Vavrek. Naopak teplýšovický hrající kouč Milan Ottl byl s prvním dějstvím poměrně spokojený: „V prvním poločase jsme hráli solidně, měli jsme dobré náznaky po stranách, ale mnohdy nám chyběla finální přihrávka."

Po přestávce sice Stejskal po kolmici Radačovského vyrovnal, ale Kukač z penalty opět převážil misky vah na stranu Teplýšovic. Poté ale přišly chvíle týneckého Jana Jíši. Na první jeho gól z dorážky ještě Podhorský zareagoval, ale další dvě trefy (skluz po centru a sólo) týneckého útočníka již byly vítězné. Týnec tak většinu zápasu tahal za kratší konec provazu, aby nakonec díky hattricku Jíši zvítězil.

„Ve druhé půli se sice naše hra trochu zlepšila, ale k ideálu to mělo daleko," povzdechl si Jaroslav Vavrek a dodal: „Naše hra s béčkem Čafky (pozn. 3:3) to bylo oproti utkání s Teplýšovicemi jako nebe a dudy."

Kouč Teplýšovic také nebyl spokojený s výkonem mužstva. „Nebyla to žádná sláva. Mohli jsme i vyhrát, ale konec se nám nepovedl. Začali jsme dělat chyby vzadu, docházely nám síly a kazili jsme přihrávky," viděl příčiny porážky a zhodnotil soupeře: „Hráli jsme tři přípravy a Týnec byl na úrovni Sedlce-Prčice a Votice byly lepší."

Branky: Jíša 3, Stejskal – Petr Chomát, Kukač (z PK), Podhorský. Poločas: 0:1.

Týnec nad Sázavou: Vašák – Sedlák, Pazdera, Kavoň, Jellúš – Vavrek, Orsák, Radačovský, Kolář – Jíša, Stejskal. Střídali: Skála, Víšek.

Teplýšovice: Babka – Drahota, Veselý, Pavel Chomát, Nerad – Král, Kukač, Ottl, J. Dřízal – Mládek, Petr Chomát. Střídali: Šíma, Podhorský.