Kácov – Kondrac 4:2 (3:1)

Utkání ve Vlašimi s Kácovem začalo pro Kondrac hrůzostrašně, tři naivní chyby v obraně a v sedmé minutě domácí vedli o tři branky. Pro domácí radost, pro hosty obrovská sprcha. Zbytek poločasu již byl vyrovnanější, domácí byli pořád více na míče a kombinačně hosty víceméně přehrávali, ale další branku již nepřidali. Naopak těsně před pauzou vykřesal šanci pro Kondrac Buchta.

Druhý poločas nabídl již naprosto vyrovnaný průběh, když navíc Kubát hlavou snížil na 3:2, bylo na drama zaděláno. Kondrac se však k závěrečnému tlaku již nedostala, protože si v 80. minutě srazil míč do vlastní branky domácí hrající trenér J. Linhart po zakončení Vlasáka - 4:2. V závěru si již Kácov vítězství zkušeně pohlídal.

"Když jsme v sedmé minutě prohrávali 0:3, tak jsem si myslel, že to je zlý sen, protože taktiku, kterou jsme si stanovili, jsme mohli okamžitě hodit za hlavu. Do poločasu se nám ale díky Buchtovi podařilo snížit, a když jsme snížili na rozdíl jediné branky, tak bylo rázem zaděláno na drama. Domácí ale vzápětí přidali čtvrtý zásah, což se nakonec ukázalo, jako rozhodující a nakonec i zasloužené," dodal po utkání trenér Kondrace Josef Linhart. 

Branky: 3. Vlasák, 6. Skiba, 7. Cettl, 80. vlastní J. Linhart – 40. Buchta, 63. Kubát. Rozhodčí: Prosr.

Kondrac: Kňazík – Vesecký, Linhart, Hlaváček, Procházka – P. Sedláček, Kubát, Müller, Buchta – Pavlíček, Rakáš (61. Novotný).

Jiří Janouš mladší