ČERNOLICE – VOTICE 3:1

Votice zažily čtvrthodinu hrůzy v Černolicích. „Měli jsme katastrofální vstup do zápasu. Do 15. minuty jsme neuhlídali třikrát Šultese, dal nám dva góly, na třetí přihrál a bylo prakticky po zápase," povzdechl si kouč Votic Martin Bárta.

Ano, 31 letý, bývalý ligový hráč Pavel Šultes, nejprve po kolmici přehodil Tůmu, následně skóroval křížnou ranou o tyč, aby na 3:0 naservíroval míč po brejku Šmuclerovi.

Hosté se oklepali, mohli snížit, ale hlavička Homolky po trestném kopu Slunečka skončila vedle, po dlouhém výkopu Tůmy hlavičkoval domácí stoper mimo vlastního brankáře, ale míč mířící do sítě vykopl druhý stoper z branky a po odraženém míči pálil Štork vedle branky.

Ve druhém poločase se hra Votic zlepšila, ale jen Kamarýt dotlačil balón do sítě po hlavičce Štorka vyražené brankářem. Další šance Kamarýt ani Němeček neproměnili.

„Ve druhé půli už naše hra snesla kritéria, šance byly, ale lítalo nám to okolo branky. Po gólu soupeř znejistěl, ale v závěru si již výhru pohlídal," dodal k druhému dějství Bárta a přiznal: „Pár věcí se sešlo najednou. Nemohl hrát stoper Martin Sládek, takže přišly přesuny v sestavě, které se načetly ke špatnému výkonu mužstva. Je to škoda, šest zápasů jsme odehráli dobře a teď se nám to nepovedlo."

Trenéra potěšil alespoň návrat Jiřího Němečka. „Vrátil se z Anglie, kde pracoval. Je v tréninku a určitě jsem rád, že máme o hráče víc."

Branky: 8. a 10. Šultes, 15. Šmucler – 77. Kamarýt. Rozhodčí: Paukner. Poločas: 3:0.

Votice: Tůma – Homolka, Šlejmar, Zoubek, Kořínek – Říha, Tábořík, Štork, Slunečko – Kamarýt, J. Kramný (60. Němeček).