LIBLICE – KONDRAC 2:0

Kondrac začala lépe. V první čtvrthodině měla převahu, ale několik standardních situací gólem neskončilo. Domácí hráli jednoduchý fotbal, sice jim chyběla větší fotbalovost, ale tu vynahrazovali bojovností a nasazením. Hosté naopak s těmito atributy měli problémy a ve 35. minutě obdrželi branku. Nepříjemný útočník domácích vystihl zpětnou přihrávku Plochy, byl faulován a z následného trestného kopu na hranici šestnáctky otevřel skóre Nekola.

Ve druhém poločase se očekávaný tlak Kondrace nekonal. Hosté se utápěli v nepřesnostech a nevoněla jim domácí bojovnost. A tak Libličtí v závěru zápasu přidali „angličanem" čerstvě střídajícího Nouzáka druhý gól. A tak si Kondrac připsala po několika remízách první porážku na venkovním hřišti.

„Hráči předvedli ospalý výkon, kterému scházelo vše. Terén byl těžší a domácí se prezentovali bojovností, která nám nevoněla. Někteří naši hráči a nebylo jich málo, by chtěli hrát chodící, chytrý fotbal, bez rizika, se spoustou zpětných přihrávek a nejraději by se osobních soubojů neúčastnili. To nejde, na to nemáme. Bohužel bez bojovnosti nefunguje ani fotbalovost. Hráči mě opravdu zklamali, protože Liblice nepředvedla žádnou velkou kvalitu, ale na náš odevzdaný měkoučký výkon to v pohodě stačilo," musel výjimečně dlouze přemýšlet trenér Kondrace Jiří Janouš mladší, co k zápasu řekne.

Branky: Nekola, Nouzák. Poločas: 1:0.

Kondrac: Kňazík – Tichý, Mleziva, Kubín, Nedvěd (30. Pavelka) – Špička, Petrů, Plocha, Pohorský – Pavlíček, R. Kašpar.