TEPLÝŠOVICE – ZVOLE 0:1

O výhře Zvoli rozhodla již 4. minuta, když si Hnát naběhl na centr J. Moravce a překonal Měsíčka. Jinak se domácí i hosté hlavně v prvním poločase dostali do několika šancí, ale již žádnou neproměnili. Již chvíli po inkasované brance mohli svěřenci trenéra Chomáta vyrovnat, ale střelu Podhorského po centru Krále vyrazil brankář Kučera na roh. Po jeho zahrání Neradem se odrazil míč od nohy Pavla Chomáta a směřoval do branky, ale překonanému brankáři pomohl na brankové čáře obránce. Do konce poločasu ještě rány Krále a Nerada vyrazil Kučera a sám před brankářem netrefil míč Petr Chomát. Na druhé straně mohl zvýšit z trestného kopu J. Moravec, který však chytil Měsíček, jenž si poradil i se dvěma střelami P. Moravce.

Po přestávce se hra zklidnila. Hosté si kontrolovali vedení a domácí se do pořádného tlaku nedostali. Za zmínku stál jen Ottlův přímý kop z 25 metrů a Králova střela ze strany malého vápna. Obě skončily mimo brankové tyče hostů.

Branka: 4. Hnát. Rozhodčí: Hurych. ŽK: 1:3. Diváci: 80. Poločas: 0:1.

Teplýšovice: Měsíček – Párys, Pavel Chomát, Černý (56. Šahin), M. Kaňka – Pejša – Nerad, Ottl (82. L. Kaňka), Podhorský (69. Beneš) – Král, Petr Chomát (69. Mládek).