VRANÝ – POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU 0:3

V prvním poločase byli živější a nebezpečnější domácí, hlavně po dlouhých autech Nováka a rohových kopech, ale hosté vždy požár uhasili a střelu Fujdiara vyrazil Kumšta. Poříčští nehráli dobře a byli rádi, že odešli do kabin za bezbrankového stavu, když v jejich největší šanci střílel Trpišovský vedle.

Ihned po rozehrání ze středového kruhu ve druhém dějství zavařil hostující Peroutka vlastnímu brankáři Kumštovi, který před domácím útočníkem na poslední chvíli uklidil míč na rohový kop. Poté ale vyšla Poříčským první kloudná akce. Havlíček vyslal do brejku Jíšu, jenž ještě před gólmanem poslal míč na Trpišovského, jenž pohodlně skóroval. Hosté se uklidnili a vzápětí mohl Jíša po přihrávce Páva zvýšit, ale z metru nedopravil míč do prázdné branky. Domácí hru více otevřeli a hosté chodili do brejkových situací, a jednu zúročili ve druhý gól. Peroutka vyslal kolmici na Faouziho, jenž posunul míč na Trpišovského, který bodlem rozvlnil síť. Následně Trpišovský měl na noze hattrick, ale tentokrát bodlem přestřelil, ránu Faouziho po brejku vyrazil gólman a Keltner trefil tyč. Definitivní klid do hostujících řad dal Jíša, jenž po lobu Havlíčka chytře z úhlu překonal brankáře. Domácí sice měli snahu, ale Fujdiar jen trefil břevno.

„V prvním poločase jsme nehráli dobře, míče jsme jen nakopávali dopředu, kde jsme se neprosadili. Domácí byli agresivnější, ale naštěstí se po standardkách neprosadili. Ve druhém poločase se příchodem Faouziho naše hra zlepšila, dostali jsme míč na zem, přišly šance a nakonec i tři góly. Naše výhra tak byla za druhou půli zasloužená," dodal po zápase trenér Poříčí Pavel Šimáček.

Branky: 48. a 59. Trpišovský, 80. Jíša. Rozhodčí: Kabyl. ŽK: 5:0. Diváci: 70. Poločas: 0:0.

Poříčí nad Sázavou: Kumšta – Pohorský, Křivohlavý, Vacek, Vosáhlo – Bredler (46. Faouzi), Peroutka (84. Verner) – Jíša (87. Svoboda), Havlíček, Páv (84. Jírů) – Trpišovský (72. Keltner).