Liga – dorost U19

Viktoria Žižkov – Benešov 2:0 (0:0).

Hrálo se utkání ostré jako břitva, o čemž svědčí i pět žlutých karet. Úvodní čtvrthodinový domácí tlak hosté ustáli, hru srovnali a v závěru poločasu byli lepším mužstvem.

Ve druhém poločase to vypadalo obdobně. Tlak Viktorky byl ale kratší a méně nebezpečný a hosté se nadechovali ke zlomu v zápasu, ale ten přišel na druhé straně. Mezi 69. – 71. minutou si do té doby skvělí stopeři Melichar a Filip vybrali slabší chvilky, které Gračko a Šlajs nemilosrdně potrestali.

Branky: 69. Gračko, 71. Šlajs. Rozhodčí: Šafránková. ŽK: 2:3. Benešov: D. Dvořák – D. Pešta, Melichar, Filip, Obdržal – Kulhavý, Konopiský – Přitasil, Pohorský (87. Korecký), Říha – Klauz (77. V. Pešta).

Liga – dorost U17

Kolín – Benešov 2:1 (1:0).

Od začátku se bojovalo o každý kus hřiště. V úvodu měli hosté dvě dobré příležitosti, ale gólman vyrazil jak střelu Srba, tak hlavičku Popelky. Domácí minimálně hrozili, přesto se ve 32. minutě po chybné rozehrávce hostů dostal k míči Uher a utěšenou ranou z dvaceti metrů otevřel skóre. Srovnat mohl Průcha, ale z hranice šestnáctky slabě zakončil a Hampl po závaru trefil na brankové čáře stojícího Rosendorfa.

Ve druhém dějství se hosté sice snažili o vyrovnání, ale větší šance měli domácí z brejků. Rosendorf ještě netrefil branku, ale po hodině hry M. Novák po vybojování míče Plandorem pohodlně podruhé skóroval. O chvíli později trefili Kolínští tyč. Až v závěru se hosté nadechli k náporu, který však přinesl jen snížení Hamplem na 2:1.

Branky: 32. Uher, 60. M. Novák – 79. Hampl. Rozhodčí: Pekař. ŽK: 1:0. Benešov: Budil – Zahradníček (44. Tůma), Vilímek, Kořínek, Pazdera – Hampl, Hájek (63. Kuželka) – Srb, Průcha, Baariev (51. Horák) – Popelka.

Benešov – Meteor Praha 0:6 (0:3).

Tragický výkon, bez chuti a bojovnosti podala sedmnáctka Benešova v předehrávce druhého jarního kola s Meteorem Praha, za což jí lídr tabulky po právu ztrestal šesti góly.

Branky: 10. a 54. Přibyl, 15. a 40. Vetešník, 49. a 59. Pouzar. Rozhodčí: Vnuk. ŽK: 1:1. Benešov: Budil (27. Plocek) – Pazdera (25. Horák), Vilímek, kořínek, Srb – Hampl, Hájek – Popelka, Průcha (34. Kuželka), Baariev – Tůma.

Liga – dorost U 16

Kolín – Benešov 1:3 (1:1).

V prvním poločase se bojovalo hlavně ve středu pole a dvě střelecké příležitosti Krunerta a hlavička Klápy síť za zády brankáře nenapnuly. Gólově se urodilo až v závěru poločasu. Nejprve důrazný Štrajt byl hlavou u míče dřív než domácí brankář, aby vzápětí se na druhé straně se dostal k odkopu po souboji k balónu Trnečka a po sóle prostřelil Urbana.

Po přestávce se hrálo v podobném duchu. Ve 47. minutě šel po přihrávce Zoubka opět za míčem jako chrt Štrajt a tentokrát z úhlu přehodil nohou Bublu – 1:2. Vzápětí Machač po závaru orazítkoval tyč kolínské branky. Benešovští následně kontrolovali vedení, jen brankář Urban jim zabrnkal na nervy, když ho o míč v šestnáctce obral kolínský hráč, ale z úhlu netrefil branku. Klid do hostujících řad dal v 71. minutě Klápa střelou pod břevno.

Branky: 39. Trnečka – 37. a 47. Štrajt, 71. Klápa. Rozhodčí: Pekař. ŽK: 3:0. Benešov: Urban – Klápa, Dumský, Machač, Fišer (50. Mejdrech) – Krunert, Šedivý (58. Hergesell) – Baštýř, Zoubek, Matoušek – Štrajt (70. Slepička).

Benešov – Meteor Praha 1:1 (0:0) PK 2:4.

Šestnáctka Benešova odehrála v předehrávce nešťastný zápas, i když byla po většinu zápasu lepším mužstvem, nakonec prohrála po penaltovém rozstřelu.

Od začátku se hrál bojovný zápas s nasazením z obou stran, ale s minimem příležitostí. Úvod sice vyzněl pro hosty, ale následně byli více u míče domácí, ale do vážnější situace se v prvním poločase nedostali ani po standardních situacích.

Po přestávce pokračoval boj o každý kousek benešovské umělky, ale domácí zvýšili tlak před brankou soupeře, což se jim vyplatilo v 64. minutě, když míč po trestném kopu Zoubka dotlačil do sítě Krunert – 1:0. Následně benešovští hráči drželi míč na polovině Meteoru a mohli přidat druhý gól, ale hlavičku Slepičky po centru Kabíčka vykopl obránce z brankové čáry. Když už spěl zápas ke svému konci dostali se hosté na domácí polovinu a po kolmici za obranu Fiala vyrovnal – 1:1.

V penaltovém rozstřelu dvakrát domácí hráči (Matoušek, Mejdrech) selhali, a tak se ze druhého bodu radovali hosté.

Branky: 64. Krunert – 78. Fiala. Rozhodčí: Vnuk. Benešov: Urban – Klápa, Dumský, Machač, Fišer (53. Mejdrech) – Krunert, Šedivý (41. Kabíček) – Baštýř (77. Hergesell), Zoubek, Matoušek – Štrajt (59. Slepička).

Krajský přebor – starší dorost

Vlašim – Brandýs/Boleslav 7:0 (2:0).

Od úvodního hvizdu domácí přitlačili hosty na jejich polovinu a bylo jen otázkou času, kdy začnou střílet góly. To se do poločasu povedlo z dorážky Sedláčkovi a Duškovi, když další šance zlikvidoval výborný gólman hostů Čihák. Vstup do druhé půle se domácí povedl náramně.a v rozmezí od 49. do 62. minuty vsítili další čtyři góly (Novotný, Srb, Zamrzla a z penalty Dušek). Ve zbytku zápasu se z mnoha šancí ještě trefil Matzner.

„Jednoznačné utkání, ve kterém jsme od začátku až do konce byli výrazně lepším mužstvem. Těší mě, že jsme dokázali vstřelit sedm branek, ale kdyby kluci zachovali ještě více klidu v koncovce, mohli si hosté odvézt daleko větší příděl," dodal po utkání trenér Vlašimi Josef Linhart.

Branky: 30. a 62. Dušek, 13. Sedláček, 49. Novotný, 52. Srb, 55. M. Zamrzla, 75. Matzner. Rozhodčí: Rybka. Vlašim: Šanda – Jelínek (57. Vesecký), Sedláček, Brýl, Martinák – M. Zamrzla (57. Pavouček), Srb (68. Jeništa), Novotný (65. Vejvoda), Matzner – Bělohlávek, Dušek.