Deník letos reaguje na značný ohlas a četné žádosti z řad fotbalové veřejnosti a přichází s rozšířenou podobou jedinečné ankety, která přinesla ve svém premiérovém ročníku vítězství pro mladou rychlonožku béčka Teplýšovic Pavla Breburdu a oživila všem fotbalovým nadšencům nekonečně dlouhou zimní přestávku.

Jak už napovídá název Fotbalista okresu 2013, hledat tentokrát budeme nejlepšího hráče za celý rok, rozdávajícího radost v okresních klubech napříč všemi soutěžemi dospělých, tedy od divize po čtvrtou třídu.

Do 20. ledna bude sportovní redakce dávat dohromady závěrečnou nominaci čtrnácti hráčů, z nichž následně vzejde celkový vítěz. „Budeme samozřejmě moc rádi, pokud se i vy, naši čtenáři z řad hráčů, trenérů a fanoušků, zapojíte už do samotného výběru nominovaných. Pokud víte o někom, kdo by podle vás neměl mezi vyvolenými chybět, napište nám jeho jméno a příjmení, klubovou příslušnost, věk a stručnou fotbalovou charakteristiku nebo jeho počiny v loňském roce na redakční e-mail pavel.simacek@denik.cz nebo pošlete zprávu na telefon 724 825 428," vzkazuje sportovní redaktor Benešovského deníku Pavel Šimáček v „podvečer" startu ankety.

Ostré hlasování na originálních kuponech, které budou po celou dobu trvání ankety denně vycházet na stránkách Benešovského deníku, začne v pátek 24. ledna a potrvá bezmála dva měsíce.

Každý přitom bude moci zaslat neomezené množství vyplněných kuponů. Poté všechny hlasy sečteme a přineseme celkové pořadí.
Hráči, který se bude těšit největší čtenářské přízni, pak s výkopem jarních mistrovských soutěží na našem okrese předáme cenu, která mu bude úspěch navždy připomínat, a to včetně rozhovoru otištěného na našich stránkách.

Jak se zapojit

Pokud víte o někom, kdo by neměl v nominaci na Fotbalistu okresu 2013 chybět, napište nám jeho jméno a příjmení, klubovou příslušnost, věk a stručnou fotbalovou charakteristiku nebo jeho počiny v loňském roce na pavel.simacek@denik.cz nebo pošlete zprávu na telefon 724 825 428.