ŘÍČANY – ZDISLAVICE 4:3

Utkání začaly Zdislavice, proti dobře fyzicky připraveným Říčanům, ideálně. Pětadvacet minut byly lepší a po zásluze se dostaly do vedení Beránkem, a to ještě velkou šanci neproměnil Kubálek. Pak ale přišlo zranění obránce Gregora a hosté, než se srovnali, dvakrát do přestávky inkasovali od Brožíka a Beneše, když už byli domácí iniciativnější. Nic na tom nezměnila ani příležitost Kupsy.

Po přestávce pokračovali Říčanští v tlaku a Tomešem z penalty a Brožíkem, dvakrát překonali Klenota. Jenže hosté nesložili zbraně. Osamocení Kubálek a Filip ještě gólmana nepřekonali, ale následně Kubálek z penalty a Beránek dostaly Zdislavice do hry. Závěrečná snaha hostů o vyrovnání vyzněla naprázdno.

„Proti kvalitnímu soupeři jsme nesehráli špatné utkání, ale hloupé chyby při prvních dvou inkasovaných gólech a neproměněné šance jako v předchozích utkáních, nás připravily o body," našel trenér Zdislavic František Heřmánek příčiny neúspěchu.

Branky: Brožík 2, Beneš, Tomeš (z PK) – Beránek 2, Kubálek (z PK). Poločas: 2:1.

Zdislavice: Klenot – Gregor, Lapáček, T. Bouček, Hejný – Vobecký, P. Bouček, Kubálek, Pecháček – Müller, Beránek. Střídali: Kupsa, Filip, Jankovský.