PRŮHONICE – KONDRAC 6:2

Hosté přijeli do Průhonic bez opor Kňazíka a Linharta a začátek utkání naznačil, že to nebudou mít jednoduché. Do páté minuty kopali domácí tři rohy a nakonec se jim povedlo vsítit první branku, když se z hranice šestnáctky krásně trefil Žáčik. Po čtvrthodině se hra vyrovnala a začali hrozit i hosté. Nejprve ale domácí neproměnili dvě šance, aby vzápětí Pavlíček po krásném vysunutí Pavelkou srovnal na 1:1. Zbytek poločasu byl vyrovnaný, Pavlíček svůj další samostatný únik neproměnil a v poslední minutě se po křídelní akci zakončenou Voštou radovali podruhé Průhoničtí.

Druhý poločas začala lépe Kondrac, Pavelka nastřelil břevno, ale rozhodnutí padlo na druhé straně. Hosté spoléhali na ofsajd, ale k překvapení všech nechali sudí domácí pokračovat v akci a Vošta zakončil přesně – 3:1. Když o chvíli později Kroh zvýšil z penalty na 4:1, bylo o výsledku rozhodnuto. Pavelka sice snížil na 4:2, ale v závěru, když hosté vrhli všechny síly do útoku, se domácí prosadili ještě dvakrát – 6:2.

„Výsledek určitě neodpovídá předvedené hře. Sice na nás domácí prvních deset minut vlétli a ujali se vedení, ale pak jsme hru i skóre vyrovnali a měli další šance na vedení. Bohužel jsme je neproměnili a za to nás Průhonice potrestaly gólem do šaten. Ve druhé půli jsme chtěli zápas otočit, ale to se bohužel nepovedlo. Domácí využívali naší otevřené obrany a přidali ještě čtyři branky. My jsme jen snížili a nastřelili břevno, což na zisk bodů nestačilo," posteskl si po porážce hrající trenér Kondrace Václav Skiba.

Branky: 44. a 55. Vošta, 5. Žáčik, 65. Kroh (z PK), 85. vlastní Tichý, 90. Minha – 19. Pavlíček, 67. Pavelka. Rozhodčí: Chovanec. ŽK: 1:4. Diváci: 80. Poločas: 2:1.

Kondrac: Kuklík – Vokál, M. Kubín (81. Budil), Tichý, Šanda (81. Janouš), – Pohorský, Kubát, Pavelka, Skiba, Brůna (72. Vítovský) – Pavlíček.

JIŘÍ JANOUŠ MLADŠÍ