TÝNEC NAD SÁZ. – HRADIŠTKO    4:0
Hosté přijeli ve značně oslabené sestavě a tak Týnečtí hned od začátku utkání měli značně navrch. Během půl hodiny nastříleli tři branky a od té doby se zápas už jen dohrával. „Soupeř měl kvalitu mužstva ze třetí třídy, určitě nejhorší, co u nás hrál," podotkl trenér Týnce Radek Skála.
Vedoucí gól vstřelil Stejskal, který využil nepozornosti hradištského brankáře a z pětadvaceti metrů poslal míč k tyči. Druhou branku připojil Jíša po průniku do čtverce a přelobováním brankáře. Ve  34. minutě Orsák po samostatné akci střelou z 20 metrů zvýšil na tříbrankový rozdíl.
Po změně stran se domácí přizpůsobili soupeři a z fotbalu se stala selanka. „Hrozná úroveň i z naší strany, ještě že přišlo málo diváků," vznesl kritiku do svých řad Radek Skála a dodal, že za dnešní výkon by všude dostali búra. V závěru utkání měl Týnec dvě gólovky. Nejprve Orsák z deseti metrů nastřelil gólmana a v 90. minutě pečetil střelou za velkým vápnem Skála na konečných  4:0.
„Jsem rád, že máme tři body, jinak se na hru nedalo koukat. Měli jsme nastřílet deset gólů a bavit se fotbalem. Ještě žijeme. Teď musíme ze dvou zápasů urvat tři body, ale bude to těžké. Nejprve na prvním Jílovišti a v posledním kole v Bělé pod Bezdězem. Utkání kdo z koho," řekl hrající trenér Týnce Radek Skála.

Branky: 10. Stejskal, 19. Jíša, 34. Orsák, 90. Skála. Rozhodčí: Brožek. ŽK: Skála, Dvořáček (T). Diváci: 70. Poločas: 3:0. Týnec: Vašák – Kolář, Štamberský, Dvořáček, Jelluš (46. Havel) – Stejskal, Peroutka (77. Vavrek), Radačovský, Sedlák – Jíša (46. Skála), Orsák.