DIVIŠOV – VYŠEHOŘOVICE 0:2 (0:2)

 „Soupeř hrál ve vysokém tempu, dorážel nás, byl lepší v pohybu, hlavně bez míče. Naopak my jsme na můj vkus hráli moc otevřeně a inkasovali góly po vlastních chybách,“ podotkl po zápase trenér Divišova Ivan Vondrák.

Ano, hosté byli od začátku lepší, a i když se někdy, i právem, zlobili na rozhodčí, měli utkání pod kontrolou. První gól vsítil Böhm po hrubce Macháčka, druhý přidal, po půlhodině Letko po promáchnutí Blažíčka a následném dohrání akce.

Ještě za stavu 0:1 mohl srovnat Macháček, ale jeho hlavičku vyrazil bravurně zpod břevna brankář Shokodko, na druhé straně vyrazil střelu po signálu gólman Oberleitner. „Těžko se tak proti tak kvalitnímu mužstvu zvedá, ale kluci to dokázali,“ poděkoval týmu Vondrák, že to tým nezabalil.

Ve druhé půli se hosté zatáhli a čekali na brejkové situace. Ty přišly, ale brankář Oberleitner již míč za svá záda nepustil, když si na něm vylámal zuby, dvakrát Letko a jednou Böhm, Lokša hlavičkoval do břevna. Na druhé straně snaha Divišova přinesla velkou šanci L. Janovského, ale tu zpacifikoval Shokodko.

„Porážka nás sice mrzí, ale kluci zápas odmakali a  odbojovali až do konce, ale soupeř byl prostě lepší a zaslouženě vyhrál,“ dodal po zápase trenér Divišova Ivan Vondrák.  

Branky: 11. Böhm, 31. Letko. Rozhodčí: Pospíšil.

Divišov: Oberleitner – Lehán (81. L. Svoboda), Macháček, Hronek, Blažíček (64. L. Janovský) – Zd. Janovský, Vávra, Veselý (78. Srb), Vondrák – Marek Hanuš – Pekárek.