Divišov – Čelákovice 0:3 (0:2)

V prvním poločase měli domácí první velkou šanci, ale Marek Hanuš po úniku Pekárka a zpětné přihrávce přestřelil branku. Následně se hosté dostali po sólu Kadeřábka do vedení, které navýšili do poločasu tečovanou střelou Vacka.

„Soupeře jsme asi podcenili a výsledkem toho byly dva góly v naší síti. Hra v poli byla vcelku vyrovnaná. Hosté dobře bránili, čekali na brejky a ty jim dvakrát vyšly. My jsme naopak dvě šance nedali,“ podotkl k první půli René Burcev.

Ve druhém poločase fotbalu ubylo a bylo živo hlavně v závěru, kdy měli hosté několik přečíslení a vyložených šancí, ale proměnili v gól až tu poslední Kadeřábkem. „Nedokážu pochopit naši obrannou fázi, když soupeř chodil do přečíslení, ale naštěstí se předháněl se v zahazování vyložených šancí,“ kroutil hlavou divišovský trenér, který měl slova chvály pro šestnáctiletého hráče Čelákovic Michala Pánka: „Byl nejlepším hráčem na hřišti, což jsem mu po utkání řekl.“         

Branky: 14. a 90. Kadeřábek, 35. Vacek. Rozhodčí: Stránský.

Divišov: Šimáček – L. Svoboda, Lehán, Hronek, Blažíček –  Zd. Janovský (83. Srb), Šmíd (46. Veselý) – L. Janovský, Marek Hanuš, Vondrák (76. J. Zámostný) – Zd. Pekárek.