TÝNEC N. SÁZ. – HRADIŠTKO          3:4
Utkání mělo náboj s týneckou  závěrečnou stíhačkou a především festivalem dvou ostrostřelců, kteří se prezentovali hattrickem. Domácí Stejskal a hradištský Rodek. Ten také v 11. minutě střelou k levé tyči odstartoval hostující kanonádu. Ve 39. minutě zvýšil nadvakrát Brahimi. Tečku za poločasem udělal Rodek z penalty, kterého ve vápně srazil Peroutka. V poslední minutě mohl snížit Stejskal, ale sám proti gólmanovi netrefil branku.
Když krátce po změně stran přidal Rodek čtvrtou branku, vypadalo to s Týncem špatně a nikdo by na něho už nevsadil.    Obrat nastal po hodině hry, kdy ještě Skála v dobré pozici minul branku, ale v 64. minutě přišel poprvé ke slovu Stejskal a po sólu snížil. Další branku připojil, když vystihl gólmanovu kličku a míč poslal do prázdné branky. Týnecký kanonýr zkompletoval svůj hattrick v 80. minutě hlavou za přispění hostujících obránců. Domácí mohli v poslední minutě srovnat, ale Havel po rohovém kopu nedotlačil míč z brankové čáry do sítě.
„První poločas byl z naší strany špatný a po chybách nás soupeř trestal. Vypadalo to na debakl. Soupeř vystřídal, asi nás už trochu podcenil a nám se ho podařilo zatlačit. Jsem rád, že jsme výsledek zkorigovali. Škoda, v závěru jsme ještě mohli nakonec remizovat," uvedl týnecký trenér Radek Skála.

 Branky: 64. 67. a 80. Stejskal –  11. 41. a 51. Rodek, 39. Brahimi. Rozhodčí: Nehasil. ŽK: Kavoň, Skála/1.  Diváci: 100. Poločas: 0:3. Týnec nad Sázavou: Vašák – Mach (84. Hašek), Peroutka, Kavoň (46. Havel), Štamberský (86. Smolík) – Sedlák, Radačovský, Orsák, Kolář – Skála, Stejskal.